ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ   СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Дограми

 “Чех-Пласт” ООД – водещ производител на дограма в България“Чех-Пласт” ООД - гр. Враца е създадена през 2000 г. като фирма за производство и монтаж на алуминиева и  PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

Фирмата се управлява от инж. Димитър Иванов и в момента в нея работят 61 специалисти и работници. Дейността се развива на 5200 кв.м собственост с 1530 кв.м застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, ал. дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили  REHAU - Германия и алуминиева дограма на  фирмите SCHUCO, ALUMIL, ETEM и EXALCO.

Оборудването на производството е основно на немските производители URBAN, ROTOX и ELUMATEC.  За изработването на окачени фасади се използват SCHUCO и PROFILCO профили.

От 2004 г. „Чех- Пласт” внедрява изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал (ALPOLIC и ETALBOND), керамика и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости. Това решение се налага, за  да се постигне комплексно затваряне на сградите в отговор на изискванията на клиентите, и е доказателство за изключително гъвкавата фирмена политика.

В началото на 2006 г. започва да функционира и цех за стъклопакети, оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni, който произвежда стъклопакети за собствени нужди и продажба, като оборудването позволява работа с нискоемисийно стъкло - мека емисия. Стъклопакетите на фирмата имат CE знак от ноември 2009 г. Този знак е задължителен съгласно БДС EN 1279-1 и 1279-2 от 2006 г., а за прозорци и врати е задължителен от 01.02.2010 г. съгласно БДС EN 14351-1.

 

Въпреки, че централният офис на фирмата е във Враца, нейната продукция е добре позната в цялата страна. Фирмата разполага с офиси в София, Ловеч и Бургас, които работят успешно повече от 5 години. От началото на 2003 г. фирмата е сертифициран производител, след като защитава сертификат за качество при производство на PVC дограма REHAU в одит от австрийски и германски представители на фирмата, а от май 2009 г. е "Оторизиран РЕХАУ партньор".

Всичко това се дължи на креативността на фирмата и отличната професионална подготовка на персонала, което води до убедителното налагане на  "Чех-Пласт" ООД  на пазара в градовете: София, Ловеч, Бургас, Мездра, Севлиево, Варна, Созопол, Козлодуй и в чужбина (Райфайзенбанк Косово, Лиеж, Белгия и Виена, Австрия). "Чех-Пласт" ООД е изпълнила над 200 клона на Райфайзенбанк, както и отделни клонове на УниКредит Булбанк, Пощенска Банка, Алфа Банк, Пиреос Банк, Кооперативна Банка и Алианцбанк.

Продуктовата листа на фирмата се разширява в годините и сега може да задоволи и най-претенциозните клиенти. Фирмата предлага и нестандартна по размери и форми дограма (дъгообразна, триъгълна и т.н.), с което става възможно изпълнението и на най-сложни от архитектурна гледна точка проекти. Новостите в бранша усвоява сред първите, което съвместно с високото качество,  извежда фирмата на водещи позиции в страната.

 

През 2009 г. Чех-Пласт бе първата фирма в България, която произведе PVC дограма серия GENEO - една революционна профилна система на REHAU, подходяща и за пасивни къщи.
През второто полугодие на 2009 г. Чех-Пласт става представител на Евростилл за монтаж на интериорни врати и на HORMANN (Хьорман България ЕООД) за индустриални врати, гаражни врати и останалата им производствена гама.

 

 Чех-Пласт предлага и извънгаранционна поддръжка на алуминиева и PVC дограма – както собствено производство, така и на други производители.

"Чех-Пласт" ООД е член на Сдружение "Български врати и прозорци" от 2004 г., а инж. Димитър Иванов е Председател на Управителния съвет на сдружението от ноември 2007 г. до сега.  През 2007г. и 2008 г. фирмата инвестира 680 хил. евро в машини и съоръжения. За да има най-новото в бранша и за да отговаря  на най-актуалните изисквания, които поставят архитекти и инвеститори, "Чех-Пласт" ООД не пропуска професионални изложения, специализирани за бранша на производителите на дограми в Нюрнберг и Мюнхен, Германия, а за сверяване на часовниците изпраща свои експерти в Солун, Гърция и Истанбул, Турция.


За повече информация и контакти:

“Чех-Пласт“ ООД
Гр. Враца, Източна промишлена зона
тел: 092 / 664 540, 664 541, факс: 092 / 663 326
e-mail: cheh_plast@abv.bg
София: кв." Лозенец", ул."Златовръх" 7 офис 3, тел.: 02 / 929 27 35
              ж.к. Стрелбище, ул. Твърдишки проход № 21, тел.: 02 / 8581907
Ловеч: ул. Княз Имертински 75, тел.: 088 952 72 20, факс: 068 / 445 05
Бургас: тел.: 088 723 18 74


www.chehplast.com

 

 

 

Дограми

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Оформяне на подпокривни пространства. Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС

Монтаж на гипсокартон под покрива. Полагане на покривна топлоизолация
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

 

 

Перфектна вътрешна топлоизолация със СЕЛИТРОН

Перфектна вътрешна топлоизолация със СЕЛИТРОН

  

 

 

 

 

© 1994 - 2012 jilishta Products. All rights reserved.