ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - обзавеждане - /български производител на мебели/

Мебелна фабрика АМО - произведено в България

МЕБЕЛНА ФАБРИКА “АМО” е един от основните производители на качествено обзавеждане от ламинирани плочи в България.

Във собствената фабрика на площ от 4 500 кв.м, оборудвана с последно поколение машини, работят
доказани специалисти, които заедно с професионалистите от търговския отдел вече повече от 17 години утвърждават фирмата като водещ фактор на българския мебелен пазар.

Мебелна фабрика АМО

Мебелна фабрика АМО Мебелна фабрика АМО


Нашите клиенти са заинтересувани основно от ДОМАШНО ОБЗАВЕЖДАНЕ, ОФИСНИ МЕБЕЛИ И АПАРТАМЕНТНИ СТАИ. Стремейки се да ги удовлетворим, ние им предлагаме голямата палитра от цветове от разнообразни качествени материали, които са с висока степен на устойчивост. Ламинираните плочи съответстват на сертификата Е1 за ниска емисия на формалдехиди и други вредни вещества. Сертификата за качество ISO 9001 е доказателство за добре работещата система във фирмата.

МЕБЕЛНА ФАБРИКА АМО предлага на своите клиенти компетентно съдействие в областта на интериорния дизайн. Разполага с множество реализирани проекти за оптимално използване на пространството, което предполага създаването на една хармонична обстановка, задоволяваща и най-претенциозния вкус.

Дизайнерите на фирмата са на разположение на клиентите, за да обсъдят първоначалната им идея и да предложат насока за изпълнението
й, като крайният резултат е комбинация от новаторство, стил, уют и комфорт.

Мебелна фабрика АМО Мебелна фабрика АМО Мебелна фабрика АМО
Произведено в България
Красотата на една мебел се крие в чистотата на нейните форми, практичност и детайли, всичко това съобразено с подходящата цветова комбинация, материали и концепция. Детайлите и декоративните елементи допълват интериора и акцентират върху неговата неповториост и оригиналност.

Разнообразието от системи, използвани при проектирането на мебелите, стиловото разнообразие - от класически до хай-тека, огромното количество цветово решение на декори и съвременни технологични материали, предлагани от мебелна фабрика АМО, позволява да въплътите всички ваши идеи в реални интериори.

Тук представяме два коренно различни стила на дизайн на кухни, изпълнени от АМО.

Мебелна фабрика АМО

 

статии - обзавеждане

 
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama