ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
НОВИНИ
РЕМОНТИ - ОБЯВИ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - обзавеждане

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АНТРЕТО - първа стъпка към домашния уют.

 

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АНТРЕТО

Всеки дом започва с антрето. Отваряйки входната врата, човек прави първата крачка в своето жилище, влизайки в антрето. Казват, че няма втори шанс за първо добро впечатление.

Ето защо, макар и понякога подценявано, антрето е шансът за първото добро впечатление от жилището. Затова то
заслужава също толкова внимание, колкото и останалите стаи. Организацията на това помещение трябва да е възможно най-ефикасна – да се намери място за връхни дрехи, за обувки, за ключове, чадъри и т.н. Всички тези вещи трябва да заемат своето място във всеобщия домашен хаос и при това, със стил.

ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АНТРЕТО

Без съмнение, в едно антре с приоритет е огледалото. То може да е с различни размери, но винаги присъства – един поглед преди излизане е почти несъзнателно наложен рефлекс у всеки от нас. В класическия случай огледалото се поставя на стената, в рамка от дърво, а при по–модерните решения директно се монтира на стената, като не липсват декоративни елементи – фризове или цветно стъкло.

Шкафът за обувки може да бъде изпълнен в различни стилове, а размерите зависят изцяло от нуждите на собствениците. Обикновено шкафовете за обувки се комбинират с открити закачалки, чиято големина, дизайн и изходен материал са възможно най-разнообразни.

Гардеробът за връхни дрехи е другият много важен елемент на антрето. Изборът на конфигурация и размери е доста сложен – зависи от размера на самото антре.

Актуален вариант е ъглов гардероб, с който се оползотворява иначе неизползваемо пространство, и който може да стои самостоятелно или да има “продължение” от дървени плоскости, по които са поставени външни закачалки. Практичен вариант е една или всички от вратите на гардероба да са огледални.
Конзоли, шкафчета и чекмеджета също са нужни и практични в едно антре, особено ако помещението е по–голямо.

Най–често те се използват за съхранение на дреболии, които се използват ежедневно и трябва да са под ръка, особено, когато човек най–много бърза и в същото време създават усещане за безпорядък, когато са на показ.

статии - обзавеждане

ЦЯЛАТА СТАТИЯ - четете в PDF

 

 

 

 

 
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

Таванни вентилатори

Таванни вентилатори

Декоративни полиуретанови греди

Ръчни душове

Ръчни душове

 


 

 

 

 © 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama