ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - обзавеждане за баня

Банята - една малка вселена

 

 

 

Imagine е колекция. Но всъщност тя е нещо повече от това, тя е начин на мислене. Тя е начин на изразяване, породен от съчетанието на линии, материали и форми. Нова мелодия, създадена от хармоничното съзвучие на елементите. Тя е изкуство, сътворено от компоненти, които не винаги е лесно да се определят: Дизайн, модулност, оригиналност - изкуство, създадено чрез средствата на фантазията.

 

 

Представете си, че банята се преобразява мигом. Очертанията й придобиват нова форма, а елементите се подреждат, следвайки своя неповторима логика. Мивката излиза напред – точно по средата на банята. Дизайнът става подвластен на динамиката. Променя се обичайната концепция за перспектива. Широко и тясно, празно и пълно, линии и обеми – един трапец в основата на дизайна на колекцията ги кара да контрастират, създавайки неочаквана хармония помежду им. После избраните елементи се подправят с размер, цвят и материал. Следвайки изцяло разнообразието на вашите желания. На вашето въображение. Представете си... И бъдете сигурни, че вашите фантазии ще станат реалност чрез новата колекция  Imagine

 

 

 

 

 

След като направите своя избор измежду всички елементи на колекцията Imagine, които включват 12 модела мивки, 14 модела мебелни модула, които на свой ред се предлагат в 4 цвята, 3 вида фигурални повърхности и 2 вида ключове, не ви остава нищо друго освен да изберете цвета.

 

Сега модерната баня предлага нови форми. Мивката, разположена на специален модул, е изнесена в центъра на помещението - като остров. Един стратегически център, достъпен от всички страни, създаващ удобство. Около острова са разположени взаимосвързаните зони на ваната, душа, тоалетната и различните шкафчета. Традиционното разпределение на пространството е променено, а подредбата е преосмислена. Улеснен е достъпът, а удоволствието е погледнато от различен ъгъл.
В модерната баня мивката се превръща в остров на удоволствието. Полуостров, нос, скален блок, вдаден точно в центъра на банята, който създава невероятно удобство. Пространството е улеснено с монтиране на плъзгащо се огледало, което се отваря само с едно протягане на ръката. Огледало, което може да издърпаш по-близо, да го бутнеш настрана, да го приближиш към светлината и да го издърпаш още по-близо. Разработването на това новаторско огледало е резултат от задълбочени проучвания.

А защо не червено? А защо пък точно червено?
Може би заради богатството на нюансите: оригиналност, непредсказуемост, характер, дързост, страст, топлина, модност, жизненост, яркост.
Може да прибавите нотка индивидуалност като изберете червен или бял лак с фигурална повърхност, направена със средствата на ситопечата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

След като вече веднъж сте направили своя избор измежду 12-те модела мивки: обикновена, двойна, кръгла, за вграждане, за окачване или за монтаж върху мебелен модул, 4-те варианта на WC комплектите и бидетата, и 9-те различни огледала, отново ще ви се наложи да избирате.
Бял дъб, червен блестящ лак, бял блестящ лак или сив дъб? А защо пък точно сив дъб! Може би заради богатството на нюансите: елегантност, въздържаност, естественост, контраст, хармония, спокойствие и естетичност на един нюанс, който допълва оригиналния дизайн на мивките и огледалата.

 Безкрайно удобно е предложението за ключ за осветление с датчик за движение - просто махвате с ръка пред ключа и светлината светва или угасва.

С помощта на колекцията Imagine може да оптимизирате пространството в банята чрез неповторими комбинации, да го запълните с подходящи елементи, да му придадете собствен дух с помощта на елегантни линии и характерни цветове, да осигурите удобство с нов поглед върху функционалността – всичко това е лесно и изпълнимо. За да получите идеалната баня, в която ъглите на правоъгълниците са заоблени, а кръговете разпънати в меки овали, в която нежността се съюзява със силата, а силата с лекотата. Хармонията се допълва от оригиналния дизайн, роден  от фантазията, породена от желанието - желание за абсолютно удобство.

Съобразени с дизайна на колекцията Imagine, аксесоарите от колекцията Moments и Alfiere подсилват впечатленията и не оставят нищо непланирано. С изключение, може би, на продължителността на тези впечатления.

Специалистите от Идеал Стандарт вярват, че креативността е катализатор на еволюцията. Като водеща търговска марка за мебели и оборудване за баня в Европа, в Идеал Стандарт съчетават функционални решения с вдъхновяващи стилове, които позволяват на всеки да даде израз на собствените си личностни предпочитания. Идеал Стандарт е фирма, която изцяло се е посветила на това, да подобри цялостната обстановка на банята – да съчетава иновативността с красотата, за да се създаде уникално преживяване и за тялото, и за духа.

Материалът е подготвен със съдействието на фирма „Джесика София” – официален дистрибутор на Идеал Стандарт

статии - обзавеждане за баня

 

 

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ЗА БАНЯТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 


 


 

СТРОИТЕЛСТВО НА КЪЩИ Над 150 идейни проекти

Груб строеж на къщи и вили.
Цялостно изграждане. Вертикална планировка. Озеленяване

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama