ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

Интериор Декорация

 

Възглавничките могат да цъфтят!

Нов поглед към стайните цветя

Живите растения даряват със свежест и жизненост всеки дом – неоспорим факт! Вярно е, че изискват грижи, но приятната им компания определено си заслужава усилията.

Особено при динамичния съвремен начин на живот, когато модерният дизайн и интериор са фокусирани върху създаването на все по-минималистични картини, нарисувани от много метал, стъкло и строги форми, е повече от необходимо поне частица от живата природа да присъства и внася уют в жилищата ни.

Всичко това е ясно, но как цветя могат да разцъфтят във възглавнички и да не става въпрос просто за някакъв вид декорация? Да, оказва, че може – доказателството са тези забавни идеи на израелската компания Libeldesign.

Идеята е направо гениално проста – да се постигне цялостно хармонично излъчване на всеки интериор, без да се налага да се търсят подхождащи по цвят, форма и структура саксии. А просто някои от декоративните възглавнички да “разцъфтят”!

Възглавничките са произведени от висококачествен водоустойчив текстил в различни размери и цветове. Предвидените отвори за поставяне на саксии са добре изолирани, за да не протекат, например, върху дивана красивите мекички кашпи, когато поливането е дошло малко в повече.

Възглавничките-саксии са страхотно идеен начин да се привлече вниманието на всички гости.  И не само – комбинацията от декоративен елемент като малката добра възглавничка и живи растения е чудесен вариант за повдигане поне с няколко степени уюта на дома!

 Много е вероятно тези идеи да ви допаднат и да решите да пробвате да ги реализирате в домашни условия?! Ако успеете – искрено ще ви завиждаме!

http://www.libeldesign.com/

 

 


 

 

 

интериор декорация

 
 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

Декорация с огледални ефекти

Един поглед в света на вълшебствата
Декорация с огледални ефекти

Идеи за декорация

Нови дрешки за стария скрин
Идеи за домашен ъпгрейд

Празнични одежди за горската принцеса
Идеи за украса на коледното дърво

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цветенца, празник идва - хайде да ви пременим!

Флорални елементи в интериора -
Живот сред цветя

Градински полилей

Забавен градински полилей - собствено производство!

 

  

© 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama