ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
АРХИВ  
НОВ БРОЙ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - обзавеждане

Колекция Linares - идеално решение за малки жилища


Една съвременна колекция за обзавеждане на дневна и трапезария с характерно присъствие и дизайн. Впечатляващите хоризонтални линии и успокояващата прегръдка на прекрасните естествени цветове са главните отличителни белези на колекцията. Тя включва: библиотечен шкаф със стъклени рафтове и интегрирано осветление, и място за TV, висок шкаф –тип колона, бюфет, поставка за TV, ниска разтегателна холна маса, правоъгълна разтегателна трапезарна маса, конзолна разтегателна маса, сгъваеми или стандартни столове.
Умелата комбинация от дърво с орехово покритие, матиран лак и стъкло, съчетани с безупречно качество създават ефирен и елегантен изглед на всяка дневна зона.

Съвременна колекция за обзавеждане на дневна и трапезария

Съвременна колекция за обзавеждане на дневна и трапезария

Секцията за дневната  е идеална комбинация от функционалност и естетическо решение. Със своята височина от 186 см и 262 см ширина, секцията предоставя богати възможности, за да складирате в нея всички вещи, които едно домакинство притежава и то без да губите усещането за ред.

Горното шкафче се отваря нагоре и в него са предвидени допълнителни рафтчета и полици. Чекмеднетата се отварят с плъзгачи

.  

Съвременна колекция за обзавеждане на дневна и трапезария

Мобилни мебели - Разтегателна конзолна маса.
Дошли са ви гости в последния момент? Няма страшно. Вашата конзолна маса, която обикновено служи за работен плот, на него държите  лаптопа си и стои в избрано от вас кътче в дома, влиза в нова роля. Конзолната маса се трансформира в трапезарна и е готова да посрещне гостите ви.


Друг вариант за трапезарна маса в колекцията е моделът, проектиран за 10 или 12 човека. От двете страни на масата има опция да се разтегне, за да достигне от 1.91 м до 2.81 м. Изключително стилна и удобна във всяко отношение.

Колекцията Linares e идеалното решение за жилища с малки пространства. Би могла да се впише прекрасно във вашата дневна или в тинейджърската стая на вашето пораснало дете...Със своята функционалност и изчистен дизайн внася естествено усещане в дома ви за комфорт и естетика. Ако това е вашият стил - аранжирайте я, както намерите за добре!

URBAN се предлага в шоу-рума на  „А и З” - официален представител на GAUTIER за България

 

 

Марката на един голям производител на мебели
Подписът на един голям производител на мебели

 

Идеалната спалня за една млада дама Колекция ЛОЛА – идеалната спалня за една млада дама

 

 

статии - обзавеждане

 

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Окачен таван с лунички

© 1994 - 2011 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината