НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
АРХИВ  
НОВ БРОЙ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/ 65 проекта в сайта

статии - обзавеждане

Идея за стилно обзавеждане на дневна -
Колекция „Манхатън” от Gautier

Дизайнерска, идейна, функционална и модулна - тази колекция предлага богатство от различни възможности за стилно интериорно решение при обзавеждането на вашия дом - семейно жилище, апартамент или къща.
Модерният дизайн, заложен в колекцията  „Манхатън” позволява да композирате ваша собствена индивидуална всекидневна, кабинет, работен кът или трапезария.


Комбинацията от дърво, инокс и закалено стъкло е толкова умело използвана в производството на отделните елементи мебели от тази колекция, че те наподобяват истински произведения на изкуството.
Деликатните линии и съвършената визия на кръглата маса за хранене предизвикват именно такава асоциация – за ръчно изработен уникат.

Кръгла маса за храненеПравоъгълен тип разтегателна трапезарна маса

 

Колекцията се предлага и с включен правоъгълен тип разтегателна трапезарна маса – за по-богат избор между различни  варианти за обзавеждане според индивидуалните предпочитания.

 

 

Колекцията включва и елементи за стилно организиране и обзавеждане на самостоятелен кабинет или отделен работен кът.

Самостоятелен кабинет или отделен работен кът.

Обособен рабатен кът

Модулите на библиотеките и шкафовете са проектирани така, че могат да показват или прикриват, да са чисто функционални или да се използват и за декорация – ефективният дизайн позволява съвместяването на различни варианти на използваемост при обзавеждането.

TV композициите са освен много компактни

TV композициите са освен много компактни, но и чудесно допълват останалите елементи от корпусна мебел на колекцията „Манхатън” за постигане на завършен облик на интерирното решение при обзавеждане на дневната зона в жилището.

Модулните единици са проектирани с различни типове чекмеджета – с летящи или плъзгащи се вратички. Колекцията се предлага в 3 цвята – бяло, венге или сепия (нюанс на светло кафяво.

„Манхатън” – един френски комплимент за вашето жилище с подписа на един голям производител на мебели!
Колекцията „Манхатън” от Gautier ще намерите в шоу-рума на официалния представител “A & Z” на ул. Кюстендил №23, гр. София.

 

 

 

Марката на един голям производител на мебели
Подписът на един голям производител на мебели

Изборът да живеем в компанията на мебели от GAUTIER е като истинска любовна афера: няма само кратка страст, а връзка за цял един живот! Колекцията SETIS – стилно интериорно решение

 

 

статии - обзавеждане

 

 

 
 

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.