ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - обзавеждане за спалнята

Колекция ODEA – една нова концепция за гардероб и гардеробна стая

 

Гардеробната стая се утвърждава все по-успешно в съвременния бит, отговаряйки на новия стил на живот и търсенията на потребителите. А и при интериорните решения на модерните съвременни жилища все по-често има възможност да се обособява “родителска зона”, която включва спалня, гардеробно помещение и баня.

Новата колекция ODEA на световноизвестният френски производител на мебели GAUTIER е разработена именно като адекватен отговор на потребителското търсене. ODEA е съвсем нова и много модерна концепция за организиране на съхранение на дрехи и вещи, включваща предложения за гардероби в 3 програми:
- Гардеробна стая ODEA
- Гардероб с отваряеми врати
- Гардероб с плъзгащи врати

Гардеробна стая ODEA

 

Колекция ODEA впечатлява първо с вътрешната облицовка на шкафовете- тя е в цвят “круша”- декор, който е много актуален сред настоящите мебелни тенденции, с оптически успокояващ ефект, подсилен от кант, имитиращ отрязано дърво. Единният вътрешен декор, използван и за трите варианта гардероби, позволява да се унифицират и вътрешните разпределители на отделните секции.

Излъчването за мекота, елегантност и изящност се проявява чрез новите разпределители и материи,  каквито са прозрачността на стъклото и плъзгащото се огледало в гардеробната.
Конструкцията на колекция ODEA  налага една нова визуална лежерност чрез по-плитките разделителни страници и осигурява  на гардеробния интериор усещане за плавност и олекотеност.

ODEA предлага решения за гардеробна стая и гардероб с отваряеми врати в 2 линейни размера на правите модули - 60 и 90 см и един размер за ъгъл, позволявайки разширяването на композицията с 30 см. Няма загуба на място и във височина –добавянето на чекмедже под основният модул променя височината от 2.24 м на 2.44м
(това се отнася само за гардеробните стаи и гардеробите с отваряеми врати).

При подбора на вратите на гардеробите с отваряем вариант се съблюдават 2 основни принципа:

  • вариант на дървесен декор и огледало зо по-традиционна визия на моделите
  • врати от цветно стъкло и стректерирани (декорирани) за постигане на повече индивидуалност и шик

Програмата за гардероби с отваряеми врати предлага разнообразие от цветове за завършващи страници и 8 възможности за избор на цвят на врати. Вратите са с амортисьорни панти за по-тихо затваряне и съвсем дискретни елегантни дръжки.

Колекция ODEA има и едно ново предимство – позволява прекрояване на модула от 90 см до 60 см (това се отнася само за гардеробните стаи и гардеробите с отваряеми врати) с цел оптимално използване на наличното пространство и предоставяне възможност на потребителя да изрази напълно своята индивидуалност.
Гардеробите с плъзгащи врати ODEA се изпълняват с врати от плътно дърво, само огледални или смесени (дърво и огледало) като има варианти с геометрични или асиметрични отвори за повече естетическа издържаност.

 
 
 


Колекция ODEA  - едно ново и неустоимо изкушение за всеки, търсещ най-рационално организиране на пространството за съхранение в спалнята или гардеробното помещение.

.  

ODEA се предлага в шоу-рума на  „А и З” - официален представител на GAUTIER за България

 

 

Марката на един голям производител на мебели
Подписът на един голям производител на мебели

 

Идеалната спалня за една млада дама Колекция ЛОЛА – идеалната спалня за една млада дама

 

 

статии - обзавеждане за спалнята

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

Таванни вентилатори

Таванни вентилатори

Декоративни полиуретанови греди

Ръчни душове

Ръчни душове

 


 

РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Окачен таван с лунички

© 1994 - 2011 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината