Списание Жилища
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
НОВИНИ
РЕМОНТИ - ОБЯВИ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - обзавеждане

ДНЕВНАТА - ПРЕДЕН ПЛАН ЗА КНИГИТЕ ИЛИ ТЕЛЕВИЗОРА?

За дневната

ДНЕВНАТА - ПРЕДЕН ПЛАН ЗА КНИГИТЕ ИЛИ ТЕЛЕВИЗОРА?

Съвременното модерно жилище няма ясно обособени помещения - врати и прегради изчезват, стаите не са задължително с успоредни стени и четири ъгъла, а мебелите са опростени и спестени в полза на пространството и въздуха.
Много актуалният в последните години спор книгите или телевизорът са по-важни, всъщност има съвсем лесен отговор. В съвременното жилище има достатъчно място и за двата източника на информация. За значението на книгите и смисълът от четенето не е необходимо да говорим – те са неоспорими.

Но все пак, не можеш да гледаш днешните новини или футболен мач на страницата на книгата.

ДНЕВНАТА - ПРЕДЕН ПЛАН ЗА КНИГИТЕ ИЛИ ТЕЛЕВИЗОРА?

В модерното семейство телевизорът е пълноправен член и всекидневната е организирана така, че да му отдаде нужното, ако не и централно място, но такова заслужават и книгите. И не е необходимо да се търсят приоритети, тъй като производителите на корпусна мебел за помислили за равнопоставеността на източниците на информация, без която не можем.

ДНЕВНАТА - ПРЕДЕН ПЛАН ЗА КНИГИТЕ ИЛИ ТЕЛЕВИЗОРА?

Предлагат се много варианти на стенни библиотеки, шкафове, полици, в които е предвидена възможност за поставяне
както на телевизор, така и на книги.

Обзавеждане на дневната

Масивни или олекотени, изборът зависи и от възможностите на дневното пространство. Библиотеката с книги е добър съсед на все по-внушителния по размери телевизор, а около този информационен център е организиран кътът с мека мебел. Все по-често към традиционните дивани и кресла се присъединяват и удобни лежанки с различни форми и дизай.
И какво по-приятно би могло да прави човек например през студените зимни уикенди от това да се уедини удобно пред телевизора или да чете някоя любима или пък съвсем нова книга в уютната атмосфера на дома? Вярно е, че пред телевизора се събира цялото семейство, а за среща с книгата се изисква известна интимност, но за всичко има време – въпрос на предпочитания и интерес.

Библиотеката с книги е добър съсед на все по-внушителния по размери телевизор

 

статии - обзавеждане

ЦЯЛАТА СТАТИЯ - четете PDF Формат.

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.