ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

интериор

Интериор в духа на загадъчния Ориент с Jalis

Можете спокойно да придадете малко ориенталски вид на дневната си

Дълбоките седалки създават усещане за сигурност и осигуряват безкрайно<br />
 удобство за спокоен релакс.  

Харесвате мистичния Ориент и неговото изключително очарование, но се страхувате да обзаведете дневната си в характерните за този стил мебели и аксесоари, защото всъщност сте почитатели на модерните изчистени стилове в обзавеждането?

Е, вече няма проблем – можете спокойно да придадете малко ориенталски вид на дневната си, без това да изглежда прекалено натрапчиво за съвременния вкус. Това може да стане с помощта на Jalis.

Композицията се състои от няколко възглавници, подредени една до друга <br />
върху нисък дървен постамент.


Jalis, заимствана от арабски, е дума, означаваща гостоприемство, спокойствие при комуникация между членовете на семейството, удобство при всякакви обстоятелства. Това е наименованието на мека система за сядане и отдих, създадена от Jehs & Laub, чието вдъхновение е безспорно загадъчното очарование на Ориента.

Композицията се състои от няколко възглавници, подредени една до друга върху нисък дървен постамент. Специалната система, по която са произведени, осигурява стабилна подкрепа при сядане и почти приказен комфорт. В тапицерията, предлагана в различни цветове, са вплетени бродирани орнаменти, които се забелязват само при определен ъгъл на пречупване на светлината. Дълбоките седалки създават усещане за сигурност и осигуряват безкрайно удобство за спокоен релакс.


Дизайнерите са успели да издигнат възглавницата от обикновен помощен аксесоар в  статут на мебел за сядане, подходяща за всеки модерен интериор.

www.jehs-laub.com

 

 

 

Bookmark and Share  

 

 

интериор

 

 
 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ