ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - обзавеждане за баня

„Джесика София” представя:
 W+W – иновативна концепция за баня от Roca

 

Roca предлага на пазара за оборудване и обзавеждане на баня новаторски модел, който революционизира пространството в банята.

W+W e иновативна творческа концепция, която обединява в един продукт двата основни елемента във всяко санитарно помещение: умивалник и тоалетна. Тази комбинация успява да добави пространство към по-малките бани, но не за сметка на дизайна, който е изключителен. Уникалният продукт е лесен за инсталиране както в нови бани, така и във функциониращи санитарни помещения.

Той е идеален за дома, а също и за санитарните помещения в офиси, заведения и други сгради с обществени функции. Освен очевидното предимство по отношение на удобство и функционалност, в комбинацията от умивалник и тоалетна в едно цяло е вложена новата устойчива технология на Roca „Повторно използване на водите", начин за спестяване на вода чрез намаляване на потреблението с 25%, който допринася за опазването на околната среда.

Във W+W потребената вече вода от умивалика се използва, за да пълни тоалетното казанче. То има  автоматична система за пречистване, която елиминира неприятните миризми и бактерии във водата, като така се гарантира отлично качество.


Тази новаторска концепция e създадена от Innovation Lab (Лаборатория за иновации), подразделение за научни изследвания и развитие на Roca Design Center (Център за дизайн на Roca), проектирана е от Габриеле и Оскар Бурати (Battiston Architects) и е логичен избор, когато приоритети са иновация, дизайн и екология.

Благодарение на уникалните предимства и творчески подход, концепцията W+W е широко призната и вече е носител на няколко важни награди от международни конкурси, търговски панаири и изложения.

Новата концепция за банята W+W може да се види в постоянната обновена експозиция в ЕКСПО БАНЯ СОФИЯ на бул. Мария Луиза 16.

W+W се предлага в търговската мрежа от  „Джесика София” – шоу-рум на бул. Ботевградско шосе 229.

 

статии - обзавеждане за баня

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ЗА БАНЯТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Всичко за банята
Джесика-Всичко за банята

 

СТРОИТЕЛСТВО НА КЪЩИ Над 150 идейни проекти

Груб строеж на къщи и вили.
Цялостно изграждане. Вертикална планировка. Озеленяване