ЖИЛИЩА

» за камините


Уловете неподражаемия танц и топлината на огъня в камини от “СЕКАСТА"

Камините чрез многообразието от видове и начин на работа отдавна не са само признак за лукс в съвременното жилище. Тяхното присъствие в дома се наложи поради ефективността им като начин на отопление и поради високата им естетическа стойност като несравним декоративен елемент.

Девил
- Девил - гаранция от 5 години на основното тяло на горивната камера (корпуса); 2 години на елементите в контакт с огъня (скара, гръб, дефлектор)

- Девил - гаранция от 5 години на основното тяло на горивната камера (корпуса); 2 години на елементите в контакт с огъня (скара, гръб, дефлектор)

Изборът на подходяща камина, нейното разполагане и изграждане изискват комплексно решение, съобразено с цялостния дизайн на жилището. Мъдрата сентенция, че “добрият избор е за цял живот” в голяма степен се отнася и за избора на камина или казано по-точно, изборът на вида отопление е твърде важен и дългосорочен.

Именно това е сентенцията, която налага в работата си  фирма “СЕКАСТА". От 1994 год., когато СЕКАСТА и ДЕВИЛ си подават ръка, СЕКАСТА става изключителен представител за България на известната френска марка. През годините фирмата установява  добро партньорство също с френските производители ИНВИКТА и АКСИС, БОДАР И ГОНЕ-Белгия, СТЕКО-Чехия. Изборът на партньори не е случаен, а  е базиран на високото качество на изделията и доказаното производство. Клиентите на СЕКАСТА   в България се увеличават непрекъснато и  вече надхърлят 7000. Интересът към продуктите, предлагани от фирмата, расте закономерно, защото в офисите на СЕКАСТА клиентите намират добро решение за отоплението си, гарантирано качество, квалифицирана консултация и внимание, а и непрекъснато разширяваща се гама на предлаганите камери.

Инвикта
Инвикта - гаранция от 5 години само на основното тяло на горивната камера Инвикта - гаранция от 5 години само на основното тяло на горивната камера


    

 За българските потребители "СЕКАСТА" е не само сред първите фирми във формирането на този бранш и налагането на камините с горивни камери от затворен тип, но и компетентен, коректен и професионален изпълнител, за когото всички клиенти са важни. Затова в специализираните магазини на фирмата е осигурена възможност на живо да се запознаят с богата гама от модели и отоплителни варианти - мощност, начин на пренасяне на топлия въздух в цялото жилище, естетически решения. Мострените модели дават представа за реалния вид на камините, за характеристиките на каменните елементи, а и за качеството на изработката. Работещите модели навсякъде са условие за по-лесен избор и сигурност, че инвестицията си струва, защото може да се видят и усетят приятната топлина и уют, лекотата на обслужването, сигурността и пожаробезопасността.

Бодар&Гоне
Бодар&Гоне - гаранция от 6 години на основното тяло на горивната камера

Бодар&Гоне - гаранция от 6 години на основното тяло на горивната камера

Бодар&Гоне - гаранция от 6 години на основното тяло на горивната камера

     За максимално удовлетворяване на потребностите на всеки клиент се предлага индивидуално решение за всеки един конкретен случай при избора и вземане на естетическо и топлотехническо решение. Например, за тези,  които искат едновременно да се наслаждават на танца на живия огън у дома си, но и да използват наличната инсталация за водно отопление, се предлагат камини с “водна риза” – едновременно практично, икономично, но и с висока естетическа стойност решение. Вече са разработени проекти за комбиниране на инсталация за водно отопление /подово или с радиатори/ с подвключване на камера с "водна риза", което спестява значителен дял от използваната електрическа или друга енергия, както и определена част от топлоизлъчващи тела /за помещението, в което гори камината/. В тази област "СЕКАСТА " работи в сътрудничество със специалисти и фирми от водноотоплителния бранш, за да бъде гарантирана сигурността при експлоатацията.

Гаранции:

Като официален представител на фирмите производители - Девил, Инвикта и Бодар&Гоне, Секаста поддържа гаранцията, дадена от производителя, а именно:
- Девил - гаранция от 5 години на основното тяло на горивната камера (корпуса); 2 години на елементите в контакт с огъня (скара, гръб, дефлектор)
- Инвикта - гаранция от 5 години само на основното тяло на горивната камера (корпуса)
- Бодар&Гоне - гаранция от 6 години на основното тяло на горивната камера (корпуса), дефлектори и детайли от инокс 

СЕКАСТА предлага и следгаранционно обслужване.

Фирмата работи на еднакви цени и условия за всички клиенти от цялата страна, както и гарантира максимално бърза реализация на всеки закупен продукт, което е възможно заради наличието на собствени компетентни монтажни екипи, разполагащи със съвременно оборудване, материали, транспорт.

Стеко
Камини - Стеко

Камини - Стеко

За контакти и повече информация относно продуктите и фирмени офиси в страната: www.sekasta.com


 

Градински камини и барбекюта Камини на биоетанол

КАМИНИТЕ - водещ елемент на интериорната сцена

 

» за камините

 

 

 

 

 

 

Горивни камери за камини

Горивни камери за камини за вграждане

Повишаване на КПД на камини с открит пламък
Heatback - повишава КПД на камините с открито огнище

Печка на твърдо гориво

Печка на твърдо гориво

Биокамини

Биоетанол

 


 

 

 

 

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината