ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

»за банята

С любов към детайла в налагането на нови стандарти
Нови колекции смесители за баня от KLUDI

LOGO NEO – високо качество на достъпна цена
При обзавеждане на ново жилище или реновиране на старо, основният въпрос винаги се свежда обикновено до цената – решението за използване на продуктите на KLUDI е обосновано от очевидните предимства на най-добрата марка за качество, а инвестицията се отплаща задължително.

Новата колекция KLUDI LOGO NEO е ярък пример за това, че санитарната инсталация може едновременно да бъде достъпна като цена,  с модерен дизайн и най-вече -дълготрайна. Елегантни и компактни, ергономични и водоспестяващи, смесителите от колекцията се вписват във всеки интериор на модерната съвременна баня. Колекцията включва елементи за мивки, душ, вана, биде – вградени и повърхностно монтирани.

O-CEAN  - Цяла гама от предимства

Серията KLUDI O-CEAN е създадена в унисон с природата – заимствайки форма и функция. Тази модерна гама смесители предлага различни предимства: например моделът с каскада аератор позволява на водата да тече, наподобявайки натурален извор, но който може да бъде овладян и управляван само чрез едно движение. Плюс това, с прилежащия еко-аератор се  спестява до 50% вода. Накратко: смесителите KLUDI O-CEAN са наистина екологично чисти - подпомагат за съхраняване на ценни природни ресурси в околната среда.

Ново: KLUDI O-CEAN разполага с джойстик в банята. Все повече хора желаят да се възползват от удобството на джойстика като оперативен елемент за модерно управление на водите в банята.  Продуктите от серията KLUDI O-CEAN успешно отговорят на това търсене, осъществявайки прецизен контрол на количеството вода и температурата, без никакви компромиси по отношение на комфорт и модерен дизайн.
С минималистичен дизайн, в който формата следва функцията, смесителите KLUDI O-CEAN подчертават чувствения и естествения поток на водата чрез своите органични форми, които остават ненатрапчиви, но  хармонично обединяват всички компоненти в съвременната баня.

KLUDI ZENTA  – идеални за всяка баня
Силно изразеният геометричен дизайн на новата серия смесители KLUDI ZENTA се съчетава еднакво добре с почти всички стилове за обзавеждане на банята. Продуктите притежават всички качества за създаване на чувство за единство на съставните елементи в помещението – геометрични кръгове и правоъгълници логично си взаимодействат, изграждайки една напълно завършена визия на банята.

 KLUDI ZENTA предлага още по-удобни решения за баня чрез продуктовата си гама, включваща смесители за мивка, вана и душ, термостати и скрити смесители. Този набор от принадлежности за пореден път доказва, че KLUDI е експерт в производство на сложни комплексни решения чрез цялостното си убедително и добре балансирано предложение по отношение на дизайн, качество и цена. Широката гама продукти в серията предоставят необятни възможности на интериорните дизайнери да изпълняват  с лекота индивидуалните желания на всички клиенти.

Със стилния си дизайн, динамична функционалност и ергономичност новите серии на KLUDI допринасят за създаване на перфектна и винаги актуална атмосфера в банята – невероятно релаксираща, за максимална наслада от живота!


За контакти и повече информация:

 КЛУДИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
гр. София, ул. “Добринова скала” No 43, офис 23
тел./факс: 02/ 9251053
gsm: 0878 894 590

www.kludi.bg yordan.yordanov@kludi.bg

 

»за банята

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama