Списание Жилища
РЕКЛАМА В СПИСАНИЕТО
АРХИВ  
НОВ БРОЙ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - за градината

Сглобяеми басейни

Френската фирма Piscines Waterair е на българският пазар от 2003 г. в сътрудничество със своя официален търговски партньор за България – фирма Кресон 21.
Историята на басейните Waterair започва от далечната 1972г., когато е създадена фирмата. Днес Waterair е синоним на технологично качество, предлагайки на пазара напълно оборудвани комплекти фамил-ни басейни, изработени от висококачествени материали.  Вниманието към всеки клиент и задоволяването на неговите потребности е приоритет в работата с клиенти за Waterair. 

Сглобяеми басейни

За да спечели доверието на своите клиенти, Waterair предоставя качествено обслужване, продукти, изработени от най-съвременни материали на цени, отговарящи на качеството им. В производствения цикъл се използват иновационни технологии, позволяващи бърз и лесен монтаж и същевременно предоставяне на сериозни гаранции на клиентите, без да се прави компромис с качеството на продуктите и допълнителното оборудване.

Патентованата технология за монтаж на басейните Waterair позволява те да бъдат напълно инсталирани в кратки срокове, което на практика реализира икономия на време, материали и ресурси.  Басейните Waterair се предлагат в 9 различни форми, всяка от които в различни размери. Всеки един басейн Waterair може да бъде допълнително оборудван според персоналните предпочитания на клиента.  Разнообразната гама от допълнително оборудване включва периферни бордюри, покривала, отоплителни системи, подводно осветление, уреди за почистване на дъното и стените, душове, стълбища с вградени дюзи за хидромасаж и др.

Сглобяеми басейни

Доказателство, че басейните Waterair не правят компромис с качеството на своите продукти, е фактът, че фирмата е сертифицирана по ISO 9001.

Това важи и за препаратите за обработка и поддръжка на хиги-ената на водата, които фирмата предлага на своите клиенти.  Всички нейни продукти отоговарят на европейските стандарти и директиви 89/392СЕЕ, 73/23 СЕЕ, 89/336 СЕЕ и са снабдени с декларация за съответствие СЕ.
Филтърната система FILWAT Compact System® е със сертификат за качество TUV.

Басейните Waterair неведнъж са били номинирани на различни международни изложения и прояви – Мадрид 1995г., Барселона 2001г. и др.

Официален партньор на басейните Waterair за България www.kresson21.com
тел/факс: 02/ 822 37 31
GSM: 0886 917 468

Но най-голямата гордост на басейните Waterair са нейните над 60 000 удовлетворени клиенти в повече от 30 страни по света, между които се нарежда и България, където басейните Waterair развиват успешно и дългогодишно сътрудничество
със своя партньор КРЕСОН 21.


статии - за градината

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

ВРЪЗКИ ЗА МЕКА МЕБЕЛ
maxdivani.it
die-collection.de
casa-nova.fr

 

 

 

 

РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Окачен таван с лунички

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.