ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

статии - обзавеждане за баня

Комфорт в семейната баня с новата колекция Connect

Новата колекция Connect идва на българския пазар, за да позволи на повече семейства да си осигурят комфорт в банята с дизайнерски решения от Ideal Standard. Колекцията е създадена от английския дизайнер, носител на множество награди, Робин Левийн и за първи път беше представена на международното специализирано изложение ISH2009 във Франкфурт.

    “Connect представлява много по-скулптуриран вариант на чистия суров минимализъм, присъщ на скъпите дизайнерски продукти, което го прави примамлив както от естетична, така и от практична гледна точка. Това е дизайн, който нашепва, а не крещи” - разкрива характера на Connect дизайнера  Робин Левийн.

Комфорт в банята с дизайнерски решения от Ideal Standard.

Невероятно е, колко възможности за аранжиране на банята осигурява  Connect. Колекцията се състои от различни елементи, изградени около трите отличителни форми с меки извивки на умивалниците – Sphere, Cube или Arc.  Можете да избирате от 15 вида мивки, 30 вида шкафове, три вида огледала с осветление,  интегриран предпазител срещу пръски.

Магазини Идеалната баня на Санекс ООД.

С Connect можете да откриете нови възможности за тоалетната и ваната, иновативни решения при мебелите, стилни аксесоари и още много находчиви идеи. Изчистени гладки линии, модерна визия, лесна поддръжка и употреба, това е основната идея при създаване на всички модели тоалетни и бидета от колекцията. 
    
Богат е и изборът на вани Connect. Те  са в 5 размера, за да може всеки потребител да намери идеалната вана за пространството, с което разполага.

Магазини Идеалната баня на Санекс ООД.

Ваните Connect са създадени с идеята за удобство и лесен достъп. В тях се влиза и излиза много по-лесно, тъй като са с височина само 50 см. Забележително е, че това не прави обема им по-малък от стандартния. Тайната е в уникалната система Ideal Waste System  - скрит преливник и иновативен магнитен механизъм на отводнителната система, която прави  дизайна на ваните по-изчистен и допринася  за увеличаване на вътрешното им  пространство.
    С помощта на Connect  дори банята с  по-малки размери може да бъде обзаведена със  стил, без да губи своя комфорт. Колекцията предлага изобилие от  атрактивни, пестящи пространство решения. Например, ъглови умивалници в комплект с мебели,  с лесно отварящи се и тихо  затварящи се врати. С тях си осигурявате максимално пространство за съхранение на нужните ви вещи и удобство при употреба.

Магазини Идеалната баня на Санекс ООД.

Колекцията Connect ще намерите в Магазини Идеалната баня на  Санекс ООД.

 

статии - обзавеждане за баня

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ЗА БАНЯТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
 
Висота
*bani(*2264)
 

 

 

 

 

Обзавеждане за баня

КОЛЕКЦИЯТА САДЛЕР

на дизайнера Марк Садлер

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama