ЖИЛИЩА


Павета
“Направи си сам: покрив”с керемиди от ТЕХНОСИМ - ЧАСТ І “Направи си сам: покрив”с керемиди от ТЕХНОСИМ - ЧАСТ ІІ Предимства и характеристики на вибропресованите бетонови настилки 

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

строителни продукти - Бетонови изделия

Картини от бетон, нарисувани с настилките на Техносим

За естетически завършено и красиво градско пространство

Да създаваш красота – това е талант, който буди искрено възхищение, защото този дар не е отреден на всеки...
И макар красотата да е абстрактно понятие, отразяващо хармоничното съчетание на отделните елементи в даден обект, то съответно всеки един от нас се стреми според възможностите си да направи своя собствен микросвят максимално съвършен според собствените си критерии.

Уютен дом, нов тоалет, красив пейзаж – всичко това може да ни носи радост и удовлетворение... до момента, в който стъпим в локвата на разбития тротоар на улицата!
Но картината би могла да изглежда както по различен начин, така и съвсем естетически завършена, ако всичко там долу, или по-точно, подовите настилки, са подходящото наредено красиво парченце от пъзела!

Настилките са важен елемент от предметната градската среда, създаващ по-благоприятни условия за пребиваването на човека в града и за нормалното извършване на ежедневните му дейности.

Освен това си благоустройствено и екологично качество, те имат естетическо и художествено значение, защото обогатяват пространството. Поради това изборът на настилка винаги се е свързвал не само с възможността й да осигурява подходяща повърхност, издържаща на разнородни климатични влияния и съобразена с различни натоварвания, но и с възможността й да създава завършена и цялостна визия, уют и наслада за окото.

Видовете настилки са много и изборът на най-подходяща зависи от много фактори.

На първо място, от значение е предназначението на съответната територия и предвиденото натоварване. За градини, тротоари, алеи, детски площадки, подходи към гаражи, пространства около къщи и жилищни сгради, велоалеи, площади, паркинги и други подобни територии, предпочитан материал е вибропресованият бетон.

Употребата на този вид настилка е свързана с по-малка инвестиция, като същевременно не се прави компромис с качество и устойчивост. Вибропресованите паважи, които предлага Техносим, са произведени от качествени инертни материали и свързващи вещества от софийския регион. За подсилване на качествата и подобряване на характеристиките им се използват различни пластификатори и химически добавки.

Продукцията на Техносим се произвежда съобразно изискванията на европейските продуктови стандарти, хармонизирани с българското законодателство. Продуктите са тествани в сертифицирани лаборатории, деклариращи съответстието им със стандартите БДС EN 1338/ 1339/ 1340. Вибропресованият паваж притежава характеристиките на естествените материали - не само като издръжливост във времето, но и визуално имитира вида им.

От друга страна, като продукт, произведен посредством съвременни технологии, има и допълнителни плюсове - подобрени технически и естетически характеристики, възможности за допълнително оцветяване, различни повърхности, улеснено полагане и т.н. Не на последно място, тук се нарежда и по-добрата цена и допълнителните технически консултации и услуги, които се предлагат заедно с материала.

Вибропресованият паваж предлага разнообразни и безкрайни възможности при полагане. Може да се създаде модел посредством комбиниране на различни видове паваж, може да се създаде модел и посредством използването просто на различни цветове, възможно е и да се комбинира употребата на различни видове паважи, съчетани с различни цветове.  

В зависимост от избраната комбинация или цветовете, се създават визуално различни форми или линиите на фугите ги “рисуват”. Колкото по-големи са площите, толкова по-голяма възможност има, за да се възприеме избрания модел на подреждане на настилката.

Изборът, подредбата на продуктите и оформянето на цялостната визия зависи от много фактори, един от който е видът на територията и предназначението й.

Кликнете върху схемата за да я видите в голям формат¬

Фактори също така са архитектурният проект на сградата, съществуващата или предвидена растителност, както и желанието на клиента за създаване на определени тематични кътове, зони и други акценти в територията, подчертани чрез дизайна на настилката.

Част от възможните стандартни модели на подреждане на бетоновия паваж Техносим,
можете да разгледате ТУК!.

Освен модели на подреждане, можете да намерите и информация за необходимите количества от всеки вид паваж.
Положената настилка освен да изглежда добре, е важно да е с гарантирано качеството и дълготрайност.
Ето защо се препоръчва  полагане върху пясъчно легло и дренираща основа.

 

Кликнете върху снимките, за да ги видите в голям формат¬

 

 ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ: www.technocim.com

 

 

 

 

строителни продукти - Бетонови изделия

 

СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
 


 

 

Тавански стълби

Облицовъчен декоративен камъкДекоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Градински мебели

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво и унищожаване на дървояди -
/задължително при дървени покривни конструкции/

Печки на дърва

Печки на твърдо гориво

Покривни прозорци

Покривни прозорци - базови модели покривни прозорци с централна ос.

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък
НОВИ ПРОДУКТИ
магазин Жилища


 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОКРИВНА СИСТЕМА ТЕХНОСИМ - ПРОБЛЕМИ ПРИ СКАТНИТЕ ПОКРИВИ
 

 

Цената на покрива

 ЦЕНАТА НА ПОКРИВА

Предимствата и недостатъците на предлаганите на пазара материали за покриване на скатни покриви

 © 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama