ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

За покрива

 

ПОКРИВЪТ - ЗА КРЕАТИВНА АРХИТЕКТУРА

Плочи от фиброцимент - инвестиция в бъдещето

Взетите решения днес, определят света в утрешния ден. Затова е много важно каква архитектура, какви материали и какви технологии ще оставим на децата ни.

МОДЕРЕН МАТЕРИАЛ

Възможностите, които предоставят в архитектурно-строително отношение плочите от фиброцимент, ги правят предпочитан покривен материал. Понякога и единствено възможен за реализация. Покривът, изпълнен с плочи от фиброцимент, е не само емоционална представа за дом и успешен завършек на започнатия градеж, той е и естетически издържаният, надежден и архитектурно-строителен елемент.


 

Комбинацията от синтетични влакна, вода, цимент и минерали правят този материал един от най-екологичните и универсаани, предлагани на пазара във формата на плочи и декоративни панели. Плочите от фиброцимент са материал, който предлага многобройни предимства като цена, качество и дълготрайност. Това е материал, който има възможност за адаптация към всички видове архитектури, форми инаклони, запазвайки перфектния завършек.

Става въпрос за съвремен, модерен и екологичен материал, който запазва във времето своите техническите свойства. Плочите удовлетворяват напълно изискванията за естетика - оригиналност на архитектурната пластика, екологичност, универсално приложение - сгради с покривни наклони от 11 до 90 градуса, надеждност и сигурност, лесен монтаж, дълготрайност, икономичност, разнобразност на покривната повърхност и визия.

ИНВЕСТИЦИЯ В БЪДЕЩЕТО

Покривът е една дълготрайна инвестиция. Функционалността е запазена марка на плочите от фиброцимент. Те комбинират сила и сигурност, стил и дълготрайност, устойчивост и естетика. Това ги прави идеален избор за материал на бъдещето. Материалът е в перфектно съчетание с природата. Покриви и фасади, реализирани с фиброцимент, се сливат с природата, те са рентабилни и екологични. Фиброциментът много бързо се превръща в популярна и универсална алтернатива на каменните шисти в България.

В страни като Франция, Испания, Великобритания и Бенелюкс, този материал се използва отдавна. Предимството на фиброцимента е, че предлага едновременно съвременни и гъвкави варианти за визия, за да се създадат невероятни покриви от бъдещето. Те са икономически рентабилни, енергийно ефективни и позволяват невероятна вариативност за младите и модерни архитекти.

АРХИТЕКТУРНА ЕСТЕТИКА

Плочите от фиброцимент предлагат както съвременни, така и различни възможности за дизайн. Използват се от много архитекти за уникални покривни и фасадни решения. Това е първият избор за много архитекти, защото фиброциментът изглежда естетически красив,  а разходите за неговото инсталиране го правят изключително рентабилен икономически покривен материал.

Материалът бива гладък и релефен, елегантен и традиционален.  Неговата универсалност е високо ценена. Цветовете са вдъхновени от природата и създадени както за градска, така и за природна среда. Цветовата гама се състои от шест цвята - черно, сиво, червено, теракота, сиво-цинк, сиво облачно и сиво зеленикаво. 

Плочите могат да бъдат произведени в различни форми, за да се даде възможност за неограничен набор от визуални ефекти, които би било невъзможно да се получи с други материали. Архитектът има възможност да избере цвета, който желае, размера, който му допада и формата, която иска, за да осъществи покрива на мечтите си. Силни, гъвкави и красиви, плочите от фиброцимент придават невероятна добавена стойност на къщата. Това е материал за креативно бъдеще.


ПРЕДИМСТВАТА НА ФИБРОЦИМЕНТА

Най-добрите суровини за най-здрави плочи

Плочите са съставени от високо технологични фибри и минерали.Те са продукти от най-високата класа и имат 30 години гаранция. Изработката на плочите и обработката на бордовете се извършва единствено по технологичен и автоматичен път. Само годните плочи се предлагат на пазара.

Екологичен материал
Материалът е абсолютно екологичен и енергийно спестяващ. Плочите са боядисани с три слоя екологична боя.

Различни форми, размери, цветове

Плочите биват гладки и релефни. За разлика от други покривни материали, фиброциментът не се чупи и има непроменлива дължина, широчина и дебелина.  Размерите са стабилни и нямат нужда от допълнителна обработка, което позволява мигновената им инсталация. Това създава изключителна икономия на време. Плочите се предлагат в различни цветове. Материалът има свойството да променя цвета си според светлината.

Материалът е лек и устойчив

Плочите от фиброцимент са с дебелина от 4 мм и са значително леки, но въпреки това отговарят на стриктните изисквания на климатичните условия както през зимата, така и през лятото. Въпреки теглото им, плочите от фиброцимент са много здрави и нечупливи, което позволява бърза и лесна работа. Не съществуват загуби както при друг тип материал. Материалът не пропуска вода, не се пука и не гори.

Галерия:

Кликнете върху снимките, за да ги видите в голям формат>>>


Ако търсите красота, естетика, дълготрайност и сигурност, плочите от фиброцимент са Вашето решение!

 

За контакти:

Андрей Проданов - 0885 19 38 11

“ТЕРАМАТ” ЕООД

 

 

За покрива

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

 

Видове покривни прозорци - размери и цени -

ИЗБЕРЕТЕ ВИД И РАЗМЕР

 

 

 

 

 

Оформяне на подпокривни пространства. Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС

Монтаж на гипсокартон под покрива. Полагане на покривна топлоизолация
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

 © 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama