ЖИЛИЩА


НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

» ново строителство » административни сгради


Първокласна офис сграда ТАО
от ERSTE GROUP IMMORENT

На 8 юни 2011г. се проведе церемония по случай завършване на грубия строеж на TODOR ALEXANDROV OFFICES  - TAO.  По стара българска традиция бе издигнат националния ни флаг на покрива на новата административната сграда

ERSTE GROUP IMMORENT с нов клас „A” офис проект в София

Инвестицията на проекта е в размер на 13 млн. евро. Строителният процес се извършва по план и завършването е планирано за края на 2011 г.

Презентацията бе водена от г-н Милен Петров и г-н Светослав Делчев, управители на  ERSTE GROUP IMMORENT Bulgaria, г-н Karl Brueckner, ръководител развитие на проекти на ERSTE GROUP IMMORENT AG и официални представители на Столична Община.

Г-н Brueckner коментира, че проектът, както и реализацията му е изцяло осъществен от български фирми с иновативни материали и по съвременни европейски стандарти.

“Казаха ми, че девизът на София е РАСТЕ, НО НЕ СТАРЕЕ. Мисля, че това е мъдро мото, което важи за много сфери от живота. Само растежът не е достатъчен в дългосрочен план, ако не е съпътстван от иновативност и гъвкавост. Това е единственият начин да останеш млад.”

“Да останеш млад и да бъдеш гъвкав. Това е нещо, което искаме не само за себе си – ние го искаме и за нашия бизнес. Затова предоставяме нови офис стандарти с една стъпка напред, а не просто отворен офис план и просторни офис площи. Ние добавихме гъвкавост, така че офисите да могат да бъдат с различна големина.”

С нетърпение очакваме откриването на сградата през есента на тази година, когато проектът ще бъде реализиран и сградата ще се изпълни с живот.

TODOR ALEXANDROV OFFICES – TAO ще бъде новото бижу на столицата ни. Една нова, модерна административна сграда, в непосредствена близост до центъра на София. Тя ще предостави на своите наематели първокласни бизнес условия, подчинени на европейските стандарти, съпътствани от професионално управление.

Административната сграда отговаря на стандартите за клас „А” офис пространство и ще бъде оборудвана с двоен под, окачен таван, климатична, отоплителна и вентилационна система.

Проектът е с обща отдаваема площ от 6 470 m², разположени на 10 етажа, включително партерен етаж с търговски и обслужващи площи.

Офисите са разположени на 9 етажа с чиста отдаваема площ на етаж 660 m². Най-малката отдаваема площ е 300 m². Сградата разполага с три подземни нива със 72 паркоместа.

ERSTE GROUP IMMORENT AG

ErsteGroupImmorent е специалистът в развитието и лизинга на проекти за недвижими имоти на ErsteGroup.

Пълната гама от финансови решения до услуги за недвижими имоти за търговски, жилищни и общински проекти се предлага на едно място: финансиране, отдаване под наем, инвестиране, развитие на проекти, строителни услуги и инфраструктурен бизнес. Клиентите имат централен партньор, който управлява техните проекти по недвижими имоти на местно и международно ниво и предлага индивидуални финансови решения.
Клиентите са облагодетелствани от развитата мрежа в 12 страни в Централна и Източна Европа (Австрия, Чешка Република, Словакия, Унгария, Хърватска, Словения, Сърбия, България, Румъния, Украйна, Черна гора и Полша.

ErsteGroupImmorentAGима 866 служители в Централна, Източна и Югоизточна Европа и управлява  портфолио от  13 млрд. евро. Компанията е сред Топ 3 в Централна, Източна и Югоизточна Европа в бизнеса с недвижими имоти.

Erste Group Immorent AG е 100% дъщерно дружество на Erste Group, водещият доставчик на финансови услуги в Централна и Източна Европа. Повече от 50000 служители обслужват 17.7 милиона клиентив 3200 клонав 8 страни (Австрия, Чешка Република, Словакия, Румъния, Унгария, Хърватска, Сърбия, Украйна). Към дата 31 март 2011 Erste Group достигна общи активи 213.5 милиарда евро, нетна печалбаот 260.6 милиона евро и съотношение разходи-приходи 50.2%.

ERSTE GROUP IMMORENT BULGARIA EOOD е създадена през 2004 в София като 100% дъщерно дружество на ERSTE GROUP IMMORENT AG. Компанията предлага на българския пазар лизинг на движимо и недвижимо имущество и развитие на инвестиционни проекти.

www.erstegroupimmorent.bg
 

 

 

» ново строителство » административни сгради

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

Камара на строителите в България
КАМАРА НА АРХИТЕКТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

 

 

 

 

НОВО СТРОИТЕЛСТВО
БОКАР
АГОРА ИН
АТАНЕЛ ИНВЕСТ
МИГ 1991
КИК ДИЗАЙН

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama