Списание Жилища
РЕКЛАМА В СПИСАНИЕТО
АРХИВ  
НОВ БРОЙ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/ 65 проекта в сайта

статии - обзавеждане

2 ИДЕИ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ НА АТЕЛИЕ

Маломерните жилища, популярни като ателиета, се налагат все повече при проектирането и изграждането на жилищни сгради. Поради по-малката квадратура и съответно по-ниската цена, те са подходящи предимно за млади и все още несемейни собственици.
Предлагаме ви 2 идеи как да се постигне максимална функционалност и в такова ограничено пространство.

В този вариант акцентът при особеностите в обзавеждането пада върху трапезарната маса. С цел пестене на и без това
оскъдното пространство е избран вариант на конзолна разтегателна маса, която в обичайното си прибрано състояние играе ролята на бар-плот или на обикновена полица. При завъртане на 90 градуса, перпендикулярно на стената, осигурява място за хранене за 2-ма, но когато се разтвори и сгънатата й част, се превръща в съвсем стандартна трапезарна маса, минимум за 4-ма.

Кухненският бокс е предвиден във вграден шкаф, а за спалня се използва разтегателен диван. Е, все пак, какво повече му е необходимо на един млад човек?!

2 идеи за обзавеждане на ателие


В този вариант е заложено на червения цвят като водещ при интериорното оформление. В центъра е разположена трапезарна маса, срещу нея е медиийният кът, вляво, във вградения шкаф е организиран мини-кухненски бокс.

Червеният диван с механизъм нощем влиза в ролята на основна спалня, а през деня е кът за отдих. Изненадата се крие във високия шкаф, разположен на същата стена – в ниската му част е монтирано сгъваемо легло, на което при необходимост могат да нощуват и гости. При входната врата е поставен малък гардероб и закачалка, с които се завършва кръга от всички необходими функционални кътове във всяко жилище.

Мебели Ателие

Bookmark and Share  

 

Изборът да живеем в компанията на мебели от GAUTIER е като истинска любовна афера: няма само кратка страст, а връзка за цял един живот! Колекцията SETIS – стилно интериорно решение

 

 

статии - обзавеждане

 

 
 

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

EXTIOR - ПОВЕЧЕ ОТ МЕБЕЛИ

 

 

 

 

ВРЪЗКИ ЗА МЕКА МЕБЕЛ
maxdivani.it
die-collection.de
casa-nova.fr

 

 

 

© 2009 jilishta Products. All rights reserved.