ЖИЛИЩА

» Обзавеждане

Обзавеждане на помещения под покрива

Работен кабинет, спалня или детска стая, а защо не и баня направо под звездите?
Модерните и нестандартни архитектурни решения на новите жилищни сгради превърнаха считаните някога за почти неизползваеми подпокривни пространства в предпочитано за живеене място. Дали заради близостта до звездите и небесния простор, чиято  синева освобождава психически натрупания дневен стрес, дали заради панорамната гледка, откриваща се наоколо,  помещението под покрива носи впечатляващо очарование. От тъмно и неугледно, почти неизползваемо, подпокривното пространство може да се превърне в атрактивно жилище.  Заради скосените в повечето случаи стени, решението е да се поставят покривни прозорци. Фирмите на нашия пазар предлагат прозорци, подходящи за всякакъв наклон, но по-големият градус на наклона на покрива  осигурява повече пространство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обзавеждането също  трябва да бъде съобразенo   с височината на помещението, скосените ъгли и особеностите на обособените стаи. Изработваните по поръчка мебели са решението за нестандартни помещения, което предлагат нашите производители на обзавеждане за кухни, детски стаи, дневни, спални и дори бани.

Едно от предимствата на подпокривния етаж е обилното естествено осветление през деня и уникалната гледка през нощта. Слънчевата светлина може да влиза от различни страни, а вие с помощта на специалистите избирате  мястото  и големината на прозорците. Покривните прозорци са приспособени за всякакви покриви с наклон над 15 градуса. Може да се избира между различни разновидности, размери и варианти на отваряне.

Не трябва да се забравя, че колкото повече са на брой прозорците, толкова по-осветено ще бъде помещението. А за да се предпазите от безмилостната слънчева атака през лятото, спокойно може да се доверите на специализирани фирми за щори – предлагат се множество варианти щори като модели, цветове и материали, специално за покривни прозорци.

 

» Обзавеждане

 

 

 

 

 


 

 

 

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ


ОБИТАЕМО ПОДПОКРИВНО ПРОСТРАНСТВО