ЖИЛИЩА

ЗА КУХНЯТА ЗА БАНЯТА ЗА ДЕТСКАТА ЗА СПАЛНЯТА
  ЗА БАНЯТА

обзавеждане за банята

                 

Баня с вдъхновението на френски шансон

Няма човек, който да не се е повлиял по някакъв начин от романтиката и страстните послания на френските шансони. Е, ако има, то те са малко!

Но едва ли някой ще остане равнодушен към усещането за лукс, стил, а дори и женственост на интериорите на баните, създадени от френската компания DELPHA.

Изключително разнообразие и почти шокиращи - за традиционалистите,  контрасти се преплитат сред различните колекции бани, но обединяващ елемент е изискания лукс, който излъчват.

Меки и нежни цветове галят окото сред някои от тях, а силни и драматично ярки провокират със смелите си комбинации.

А всъщност, в най-личното пространство, каквото е банята, защо всеки да не наложи своя си стил - такъв, какъвто би го направил най-щастлив?

]

Страстно червено или наситено малиново стоят ултра блестящо и царствено, сияят от свежест и жизненост. Но  ако някой не харесва ярките цветове, може спокойно да се спре на пастелно мек цвят -  бял, пясъчно бежово или дъбовото кафяво отправят недвусмислена покана към релакс и спокойствие.

Повечето от проектите се отличават с ярко оцветени стени и ефекти, постигнати с щедрото използване на различни текстури. Всеки интериор носи конкретно послание и идея, но всички са еднакво силно въздействащи.

Стилната атмосфера излъчва лукс и своеобразна хармония, която е така ценена в помещението, отредено за баня.

Интериорите на бани, създадени от DELPHA, може би ще станат вашето вдъхновение за промяна на дизайна на банята – просто се оставете на въздействието на френския шик и романтиката на вечните шансони!


http://www.delpha.com

 

 


Добави в Svejo

Bookmark and Share   

 


обзавехдане за банята

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот

 

 

 

*bani(*2264)
 

 

 

 

 

© 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama