ЖИЛИЩА

ЗА КУХНЯТА ЗА БАНЯТА ЗА ДЕТСКАТА ЗА СПАЛНЯТА
  ЗА БАНЯТА

обзавеждане за банята

                 

Банята – още по-ослепителна!

Ваните се “обличат” в цвят

Нови колекции вани от BluBlue

“Цветът е процес, който оказва пряко влияние върху душата”
Василий Кандински

Водата е богатство, чието благотворно влияние не се ограничава само до тялото – доказано достига и до ума. Влизайки в банята си, всеки от нас очаква да се наслади на приятни изживявяния и не е никаква тайна – да поглези и сетивата си.

В отговор на тези очаквания компаниите, произвеждащи оборудване и мебели за баня все повече започват да визуализират банята като зона за забавление и цялостен релакс.

Стремежът към перфектност е амбициозно предизвикателство, а прекрасните колекции на италианската компания BluBlue са сериозно доказателство за ефективна работа в тази посока. Новите им колекции вани са нещо повече от обикновено средство за хигиена и релакс.

Интерпретирайки думите на Кандински, който поставят цвета в центъра на своята концепция на изкуство, те поставят цвета в центъра на възприятията в банята.

Тези колекции са предназначени за тези, които искат да изразят личността си чрез цвят и да пренесат изживяванията в банята на едно ново, още по-високо ниво.

Панелите на ваните се произвеждат в невероятно разнообразие от цветове и материали, наподобяващи дърво, кожа и метал.

Жълто, червено, черно, синьо, злато, бронз, мед – това са само част от предложенията, които правят тези вани да изглеждат ослепително.

Дизайнът на ваните от BluBleu  извлича максимален ефект от контраста между футуристичната чистота на линиите и необичайното присъствие на използваните материали. Силата на водата сякаш е укротена в уникално впечатляващата прегръдка на материята на панелите.

Ваната става център на малката вселена “баня”, а атмосферата в помещението е наситена с позитивизъм, настроението се покачва бързо по скалата за хубавите емоции, а насладата от миговете на релакс достига своя връх!

 


www.blubleu.it/

 

 


Bookmark and Share   

 


обзавехдане за банята

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот

 

 

 

*bani(*2264)
 

 

 

 

 

© 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama