ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Бои. Мазилки

Идеи за още по-цветно бъдеще

Баумит LIFE® - най-голямата цветова система за фасада в Европа

Целият ни живот, осъзнато или не, преминава под влиянието на различни цветове.

Един пъстроцветен пейзаж е в състояние да предизвика възторг и възхита, нежността на едно цвете  да ни трогне, цветът на стените в жилището да ни накарат да се почувстваме уютно, а цветната фасада на  една сграда да ни накара да задържим погледа си по-дълго от очакваното, защото е постигнат изключителен баланс с естетиката на архитектурната визия...

Влиянието на цветовете в нашия живот е безспорно - те могат да развълнуват, да успокоят, да създадат уют или провокират различни усещания. Цветовете са израз на нашите емоции и неминуемо оказват влияние върху тях. Чрез цветове можем не само да променим впечатлението от дадено пространство, но и да повлияем на психиката или на настроението си.

Точно затова те са изключително важни за нашето общество, цели отрасли са продиктувани от тях и тенденциите често се прогнозират няколко години по-рано. Цветовете са не само красиви по свой различен начин, но и представляват израз и индикатор на културните тенденции и ценности.


Следвайки смисъла на фирмения слоган „Идеи с бъдеще”, Баумит трансформира досегашната си цветна колекция в най-иновативната и богата цветова система за фада.

Експерти от всички държави на фирмения концерн, отделите Проучване & Развитие, Лаборатории и Продуктов мениджмънт работиха повече от 3 години, за да създадат съвсем нов иновативен продукт за фасада: единствена по рода си цветова система, ориентирана към бъдещето - Baumit Life®.

Система, толкова разнообразна, индивидуална и красива, колкото е самият живот.

За новата система от цветове Баумит предлага специално разработено know-how.

При създаването му са проведени множество анкети, касаещи тенденциите в предпочитанията на цветовете не само сред международни специалисти, но и сред архитекти, продуктови мениджъри и клиенти от отделните страни, в които присъства Баумит.

Резултатът е изненадващ: цветовите тенденции в Европа са почти идентични. Освен това, върху решението за избор на нови цветове повлияват също статистиките за най-продаваните цветове (Top-Seller).

Като краен резултат проектният екип на Баумит разработва нещо повече от най-съвременна цветова система. За успешното й въвеждане на пазара маркетинговите експерти на Баумит изготвиха всеобхватна концепция.

Така на въпроса: „Кой може да победи емоциите?” (Colours of more emotion – така се наричаше старата цветна система на Баумит), беше отговорено логично: „Единствено самият живот”.

Така се ражда LIFE®.

Цветовата система LIFE®

Баумит LIFE® е най-голямата система от цветове за фасада в Европа. Тя съдържа невероятни 888 цвята, базирани на 94 ярки, брилянтни основни тонове, всеки от който е представен с още 8 изсветлявания. Шест нюанса на бялото и 36 мозаични мазилки допълват колекцията от фасадни цветове.

BIG LIFE®

BIG LIFE® е наименованието на изключителния цветови каталог в системата LIFE®. Той е удобен да се ползва в офиса и е насочен към големите архитектурни бюра.

Отличава се с качествена и здрава алуминиева обложка, която при отваряне атрактивно свети с логото на Баумит. Всички най-важни данни за цветовата система се съдържат в интегрирана USB-памет.

Данните от нея могат да бъдат добавени към библиотеките на множество програми за архитектурно проектиране (AutoCad, Nemetschek и др.)

EASY LIFE®

Цветовият каталог EASY LIFE® предлага същото съдържание както „големия си брат” BIG LIFE® на по-малко страници. „Малкият брат” е с практичен формат – по-тънък, по-лек и удобен за ползване на строителния обект.

 

MOSAIK LIFE®

Каталогът с мозайки е компактен и удобен за ползване.

Той заменя досегашните големи папки с мозаични мостри, като са добавени 24 нови мозайки, съобразени с актуалните изисквания на архитектите.

В този каталог се намират и 7-те вида структури, в които се предлагат мазилките на Баумит.

 

TASTE OF LIFE® - за крайните потребители
Над 50% от положените фасади на Баумит са по поръчка на частни клиенти. Харектерно е, че в 90 % от заявките жените са тези, които вземат решение за цветовете на фасадата.

Каталогът TASTE OF LIFE® е разработен, за да даде професионални решения, насочени именно към крайните клиенти. Той съдържа хармоничен избор от най-предпочитаните и модерни цветове.

Освен това, в него се предлагат 20 комбинации от тези цветове, в съчетание с подходяща мозаична мазилка за цокъла. Готовите комбинации са приложени върху различни типове еднофамилни къщи, изобразени в триизмерен модел.

Отделните стилове цветни съчетания носят очарователни имена като „спортен”, „елегантен”, „импулсивен”, „младежки” и несъмнено ще стимулират креативността и въображението на клиентите.

 

Повече информация ще откриете на специалния микросайт, посветен на новата цветова концепция
Баумит LIFE®:

www.baumitlife.com/bg/


 

Bookmark and Share  

 

 

Бои. Мазилки

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 


 

 

 

 

 

 

Биокамина - дизайн

Биокамина - окачена на стена
602,00 лв.

Биокамина - стояща
406,8 лв.

 

 © 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama