ЖИЛИЩА

Списание Жилища
Обзавеждане за детска стая

Обзавеждане за детска стая Идеалната спалня за една млада дама Обзавеждане за детска стая ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ

Интериор на детска стая

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
АРХИВ  
НОВ БРОЙ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - обзавеждане - за детска стая

Екипаж, на борда! Корабът CALYPSO е готов за отплаване!

Колекция CALYPSO за момчешка детска стая

Едва ли има малко момче, което да не мечтае за вълнуващи приключения и като капитан на своя вълшебен кораб да не е пътувало в игрите си през морета и океани към нови, неоткрити все още, непознати и тайнствени светове!
Френският производител на мебели GAUTIER създава колекцията за детска стая за малки моряци CALYPSO, за да направи още по-приказно детското ежедневие и да вдъхновява и провокира момчешкото въображение към още по-забавни игри и приключения.

Тази прецизно замислена и реализирана колекция предлага различни възможности за сън и дневни занимания, а практичността на мебелите, многото варианти за тяхното конфигуриране и високото качество на изработка са безспорни.

За да бъде максимално истинско и щастливо плаването на малките моряци и капитани, леглото е конструирано да наподобява корабна кабина – с компактни форми на корпуса, с множество чекмедженца, етажерки и рафтове. Многофункционално, леглото комбинира място за спане, работен кът и предлага достатъчно пространство за “складиране на тайни съкровища” (е, разбира се, че това могат да бъдат и по-обикновени неща като дрехи и играчки).

В колекцията CALYPSO  е включено легло в стандартен вариант за матрак с размери: ширина 90, 120 или 140 см и дължина 190/200 см.
Истинската атмосфера на корабна кабина може пълноценно да се усети във  високия двуетажен вариант на легло, включен в колекцията, на което в различните вариации биха могли да спят 1, 2 или дори 3 деца.


Стълбата към втория етаж на леглото би могла да се разполага вляво или вдясно от леглото, а всяко едно от 4-те й стъпала  крие отделно чекмедже.
CALYPSO  включва различни варианти по обем и форма гардероби, включително и ъглово разположен модел. Високите етажерки и шкафове по избор биха могли да бъдат с открити полици или с вратички, с различна ширина и височина.


Оригинална и грабваща погледа със своя дизайн е етажерката с форма на изправена до стената лодка – тя също се предлага само с открити рафтове или в комбинация с чекмеджета.
Бюрото е с подвижна поставка за клавиатура, секция за PC, шкаф и чекмеджета. Към работния кът може да се добави и мобилен контейнер.

За всички членове на екипажа на CALYPSO и техните родители, GAUTIER предлага обзавеждане на детска стая, в което всяка игра се превръща във вълнуващо приключение!
Моряци, на борда – корабът CALYPSO отплава по вълните на детството!

 


CALYPSO се предлага в шоу-рума на  „А и З” - официален представител на GAUTIER за България,
ул. Кюстендил 23, гр. София.

 

 

Марката на един голям производител на мебели
Подписът на един голям производител на мебели

 

Идеалната спалня за една млада дама Колекция ЛОЛА – идеалната спалня за една млада дама

 

Bookmark and Share  

 

статии - обзавеждане - за детска стая

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

ВРЪЗКИ ЗА МЕКА МЕБЕЛ
maxdivani.it
die-collection.de
casa-nova.fr

 

 

 

 

РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Окачен таван с лунички

© 2010 jilishta Products. All rights reserved.

 

Архитектура Архитектурни проекти За банята За кухнята За детската За спалнята Отопление Камини Мебели Интериорни детайли За градината