ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

Детска стая

Забавни идеи за стаи на сладки дечица

Интериорни идеи за детска стая

 

Как животът ни се променя, когато подготвени или не, станем родители, е невероятно дълбока тема, в чиито дебри можем да се изгубим, въпреки придобития вече опит. Но изводът е ясен – ако можем да оприличим живота си на градина, то е ясно, че децата са най-хубавите цветя в нея!

Детскя стая в розово, синьо и зелено

Всички възрастни търпеливо и с нежност се грижим за тези крехки и беззащитни палавници, за да бъде техният живот още по-хубав и пълноценен от нашия. А първото, с което започваме, е точно обзавеждането и интериорното оформление детската стая!

Естествено, децата също имат право на мнение, но когато са още твърде малки, се налага да вземаме решения вместо тях. Или поне да положим основата, която после с тяхна помощ ще доразвием.

Детса стая

Двуетажно легло за детскатя стая

Как да изглежда детското пространство в жилището, да бъде толкова забавно и сладко, че децата да бъдат истински щастливи да прекарват времето си там?

Да се радват на игрите си, да се забавляват с приятелчетата си, да спят с удоволствие сами в царството си, без да се страхуват, че мама и татко са далеч, та дори и да пишат домашните си без постоянно подканяне и строг родителски надзор...

Има цели наръчници със съвети за функционалното и правилно разполагане на мебелите в детската стая, също и какви да бъдат мебелите, от какви материали да са изработени, за да са безопасни за малките собственици на веселото царство, какви да са подходящите цветове за добрата атмосфера в стаята, но тук идеята е друга.

Събрахме и ви предлагаме една шарена галерия от идеи за интериорни решения на детска стая, която може да бъде от полза, ако търсите такива.

Или най-малкото, да откриете търсеното вдъхновение или поне някакъв детайл, който да добавите в стаята на детето си, за да стане още по-уютна и цветна. За да расте вашето малко цвете в градината на живота още по-спокойно и щастливо!

 

 

 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 


 

 

 


Детска стая

 
 
 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

Интериорни проекти на детски стаи

Изграждане на окачени тавани от гипсокартон

 

 

 

 

 

 

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Довършителни работи.
Ремонт на апартаменти.
Мазилки, финни шпакловки, декоративни мазилки, боядисване и латекс, теракот и фаянс, ВиК, Ел. инсталации

 

 

 

 

 
© 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama