ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

Детска стая

Шикозни идеи за царството на бебетата

Правилата в детската стая могат да бъдат пренаписани!

 

Минимализмът все повече завладява интериорните решения на всяко помещение в съвременното жилище, включително и детската стая. Да, оправдания за това увлечение имаме всички и то много – ограничени пространства, търсена илюзорна лекота, лесна поддръжка и т.н.

Нямаме никакво намерение да противоречим, защото всеки има право на собствено мнение за стила и обзавеждането на жилището си, но когато става въпрос за детската стая, малко или много ни обземат невероятно възторжени чувства, нали?!

Разбира се, децата винаги заслужават най-доброто и за тях никога не ни се свидят всички вложени средства, но има и друг начин да им покажем загрижеността си – като им създадем не само функционална, но и красива среда, в която да растат.

В най-голяма степен това важи за най-малките слънчица на мама и татко, онези невинни крехки същества, чиито палави крачета тепърва ще будят умиление с палавия си тропот.

Точно за невръстните все още бебета американската компания  Restoration Hardware предлага обзавеждане за детски стаи с почти божествено романтичен дизайн, на който едва ли някой би могъл да устои.

Тази колекция е в състояние да пренапише предварително създадените домашни правила как би трябвало да изглежда стаята на малките наследници.

Компанията предлага колекции с класически, но осъвременен характер, и то в най-добрите аспекти на романтичните стойности, съчетани с високо качество и несравним дизайн.

Независимо, че обитателите на детската стая са съвсем мънички, на техният свят е обърнато внимание като на най-важните персони в семейството – всъщност, децата са си наистина такива, нали?

Вероятно много от вас ще се чудят защо показваме такива луксозни варианти, които у нас няма откъде да се купят?

Ами защото идеите са страхотни, можете да заимствате дори отделни детайли,  а ако търсите точно такъв, различен от масовия, стил обзавеждане, ние сме убедени, че редица български производители, работещи по индивидуални размери и конкретни идеи биха могли да се справят съвсем успешно.

www.rhbabyandchild.com

 

 

 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 


 

 

 

Детска стая

 
 
 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

Интериорни проекти на детски стаи

Изграждане на окачени тавани от гипсокартон

 

 

 

 

 

 

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

Довършителни работи.
Ремонт на апартаменти.
Мазилки, финни шпакловки, декоративни мазилки, боядисване и латекс, теракот и фаянс, ВиК, Ел. инсталации

 

 

 

 

 


© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama