ЖИЛИЩА

Списание Жилища

Детски легла на два етажа

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
ЗА КУХНЯТА ЗА БАНЯТА ЗА ДЕТСКАТА ЗА СПАЛНЯТА
НОВ БРОЙ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - обзавеждане - за детска стая

 

Хайде да си поиграем на високо!

Детски рай на два етажа

Всички родители си мечтаем за кротки, послушни и много подредени дечица, нали? Може би защото твърде бързо сме забравили какви пакостници сме били самите ние?! И някога, и днес, децата са си деца – палави, шумни, изобретателни както в игрите, така и в белите – за ужас на горките родители!

Е, ами точно заради това в тяхната стая трябва да бъде изграден достоен декор, който да ги провокира и забавлява като креативно се използва неизчерпаемата им енергия!

Двуетажни легла за детска стая

Всички малки момчета и момичета обожават двуетажните легла

Всички малки момчета и момичета обожават двуетажните легла, които лесно се превръщат във фантазиите им във вълшебни замъци, космически кораби, палатка в гората и какво ли още не, стига да могат да гледат на въображаемия си свят отвисоко. От тяхна гледна точка това е най-доброто решение, но и от гледна точка на родителите този избор е също много функционален заради пестенето на пространство.

 двуетажно легло

 двуетажно легло

А и още - със закупуването на едно двуетажно легло, проблемът с пръснатите  играчки е лесно решим, тъй като повечето модели са оборудвани с шкафове и чекмеджета, които служат като отлично място за съхранение на спално бельо, дрешки и детски играчки.

 двуетажно легло

 

 двуетажно легло

Отчитайки всички тези фактори, германската компания Paidi предлага вече 75 години висококачествени мебели за обзавеждане на стаи за деца от всички възрасти - от бебета до тийнейджъри.

В допълнение към обичайните за детската стая мебели, фирмата предлага и широка гама двуетажни легла в колекцията Pinetta, в които акцентът не е поставен единствено върху зоната за сън.  

 двуетажно легло

 двуетажно легло

Тези мебели са нещо повече от място за спане – те предлагат чудесни възможни за много игри и забавления, дори и в съвсем малка стая. Разработени са модели, подходящи тематично както за момчета, така и за момичета, но общото между всички тях са атрактивния вид и свежите цветови комбинации.

Декорацията на леглата е различна, но напълно спазва всички необходими условия за безопастност на децата, включително е предвидено и вградено осветление в мебелите, което да осигурява безопасни движения на децата, когато е тъмно.


Тези модели легла са в състояние да провокират всички възрастни да мечтаят отново да бъдат деца – или да направят реални тези мечти за своите деца!


http://en.paidi.com

 


Обзавеждане за детска стая Идеалната спалня за една млада дама Обзавеждане за детска стая

Интериорен проект на стая за тийнейджър

 

 


 

 

 

 

статии - обзавеждане - за детска стая

 

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

Интериорни проекти на детски стаи

 

 

 

 

 

 

 

 

 

РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ 

© 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama