ЖИЛИЩА

» Обзавеждане

 

Гост от бъдещето се приземява в дневната!

Ела да ми правиш компания на дивана...

Гост от бъдещето се приземява в дневната!

Казват, че бъдещето ще е това, което си направим днес! Е, ако съдим по дизайна на тази невероятна мебел, значи бъдещето ще е наистина чудесно!

Няма вероятно семейство, в което вечер да не настава невероятна битка за най-хубавото място и дистанционното на телевизора. Поне ние не познаваме такова... Битката винаги завършва с предизвестен изход – победител е този, който успее да изпревари другия...

Когато у дома кацне едно такова мебелно НЛО!

И когато някой от компанията се е изтегнал блажено на дивана, другите, накацали по табуретките или старото продънено кресло, гледат мрачно и се заричат утре да променят това несправедливо положение.

Да, сюжетите за домашен ситком са много, но може и да не са вече толкова комедийни, когато у дома кацне едно такова мебелно НЛО! Защото гостенчето направо си прилича на извънземен субект с невероятните си функции!

Кой знае какво още ще ни предлагат мебелите на бъдещето?!

Ясно е, че развитието на новите технологии логично рефлектират и върху мебелния дизайн – кой знае какво още ще ни предлагат мебелите на бъдещето?!

Това вече на практика се е случило в разработването на концепцията на този диван, създаден от чешкия дизайнер Jan Kaplicky.

Мек, кръгъл, в различни цветове, диванът предлага достатъчно място

 

Мек, кръгъл, в различни цветове, диванът предлага достатъчно място за повече хора, при това в удобна близост до телевизора и пуканките за домашната киновечер,  удивителен комфорт за лежерна почивка в края на деня, дори си има и вградени настолни лампи, ако някой иска просто да си почете на спокойствие...

А, да, забравихме да споменем за малката масичка в центъра на конфигурацията и за огромния LCD екран, на който може да се гледат всички любими предавания.

Не само футуристичен, но е и много симпатичен

Този диван е не само футуристичен, но е и много симпатичен, дори е нещо повече, отколкото може да се очаква - той може да бъде новият домашен любимец! При това не иска нищо в замяна, освен приятна компания!

 

http://www.resortliving.cz/

 

 

» Обзавеждане

 

 

 

 

 

 

 

 

Естествено дърво в оригинална интерпретация


© 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama