ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

мебели

Да поседнем на кафе в колата!

Диван с автомобилен дизайн

Обикновено мъжете са повече привлечени от автомобилите – независимо дали става въпрос за личния или просто за всичко, което се движи на 4 колела! Но и сред дамското съсловие има, разбира се, много запалени автофенове. За всички ревностни фенове на автомобилите те са от първостепенна важност – всичко останало е твърде маловажно!

Не е тайна, че много хора дори хора посвещават живота си в името на своята страст - придобиването на мечтан красив автомобил.  Колата в редица случаи се превръща в нещо повече от равностоен член на  семейството - собствениците се грижат с такава любов за нея, че когато автомобилът има някакви проблеми, са в състояние самите те да се поболеят!

И тъй като мястото на автомобила обикновено е в гаража, а е доста трудно да обсипваш с внимание любимата си вещ от дневната, интериорните дизайнери са намерили креативен изход от тази дилема – диван с дизайн на автомобил, който съдържа и съвсем автентични компоненти.

Тези автомобилни дивани са направо неустоими с оригиналнания си вид – само си представете как биха реагирали приятелите ви, когато ги поканите на гости и в дневната ги посрещне един почти истински ретро Cadillac, Chevrolet или Volkswagen!

Или им предложите питие на екстравагантен авто-бар, под който се криел някога един от най-добрите двигатели в съвременната история?!  Повече от впечатляващо, естествено, но за да бъдат всички доволни, може би е добре една такав нова придобивка да бъде одобрена на предварителен домашен съвет!


Вижте повече...
 

мебели  Bookmark and Share   

 

 

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama