ЖИЛИЩА

» Обзавеждане

Въображението е по-силно от знанието!
Идеи за дневна на случаен принцип

Как да се нареди сложният пъзел на всеки един елемент от картинката така, <br />
че да отговори най-точно на капризите ни?

Едва ли някой ще оспори, че въображението ни е в пъти по-силно от знанието, защото то рисува картини, които все още не сме опознали напълно, но много бихме искали това да се случи, като ги направим реалност... някой ден!


А когато става въпрос за обзавеждане и изграждане на интериора на дневната в ново жилище или тотална промяна след ремонт, въображението ни толкова може да се развихри, че направо да блокира в един момент.

Търсим нещо различно, оригинално, впечатляващо, комфортно, удобно, функционално и т.н., но какво да бъде всъщност?!

Как да се нареди сложният пъзел на всеки един елемент от картинката така, че да отговори най-точно на капризите ни?

Къде да бъде меката мебел, а телевизорът, ще има ли място за шкафове, какъв да е цветът на стените като ни харесват почти всички... и още много въпроси, чиито отговори трябва много точно да се вмъкнат в рамките на помещението, като се вземат предвид всичките му особености.

Сложничко изглежда, нали? Да не говорим, че у съседите сме си харесали някоя идея, но искаме да я направим малко по-така, че да не кажат, че сме ги изкопирали, а и в някое списание сме видели нещо, ама дали това е възможно да стане в нашата дневна, която, виждате ли, не е със същите размери...

Е, няма начин всички отговори да се съберат на едно място и да вършат работа за всеки конкретен случай, но има начин да се помогне на въображението – нашият е като покажем още малко вдъхновяващи идеи.

Събрахме една малка колекция на изгледи на дневни на съвсем случаен принцип – различни идеи на различни интериорни дизайнери, работещи в различни стилове. Всички варианти са креативни по своему, но е ясно, че не могат да се обединят под никакъв общ знаменател.

 Разходете се из тях, а е много възможно поне нещичко или някакъв детайл да бъде отговорът на някой от вашите въпроси!

Идеи на: Bassem Hassan, Alican Atadur, Lorenzo Dixon, Semsa, Sou Tung, Dominik, Stuart Lynch, Tiamatczy, Cyril Taussat, NotaBene, TopDom, Svetlana Dubrovska

 

Обзавеждане за дневната в зелено
Мебелите в жилището – знаем ли как да се грижим правилно за тях? Идеи за дневна в зелено Мебелите вече се ”разхождат” в дневната

 

 

 

 

» Обзавеждане

 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 © 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama