ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ

дограми

Нова 6-камерна PVC дограма от НИКА БГ
BluEvolution – н

BluEvolution – ново поколение прозорец от висока класа на SALAMANDER

Отмина времето, когато скъпо струващото отопление се изпаряваше през старата, пропускаща и в двете посоки дограма. Новите поколения прозорци вече притежават много таланти, които водят до пълен атмосферен комфорт на обитателите в жилището и спестяване на средствата, вложени за отопление. 

 

Основни показатели

Новата 6-камерна PVC профилна система за дограма bluEvolution на SALAMANDER, предлагана у нас от “НИКА БГ”, комбинира съвременни високи технологии с функционален дизайн, отговарящ  на изискванията за ново поколение прозорец от висока класа.

С bluEvolution се постига Uf стойност от 1.0 W/m² K. Възможна е оптимизация чрез предлаганата от SIP термично разделена армировка, която понижава стойността на Uf до 0.94 W/m²K.

Със своята конструктивна ширина от 92 мм и височина от 118 мм на профилната комбинация каса и крило bluЕvolution съчетава в себе си отлична стабилност и изящен вид на готовия прозорец.

 Системата допуска вграждане на стъклопакети до 60 мм, което позволява да се използват последните постижения в областта на производството на стъкло и стъклопакети. Всички профили в bluEvolution отговарят на RAL клас А с 3 мм дебелина на стените. Трите уплътнения на отваряемите части допринасят за отличните функционални стойности и топло- и шумоизолация на готовите прозорци.

Високите качества на bluEvolotion я правят идеален избор за строеж на "пасивни къщи" и средство за предотвратяване на климатичните промени от парниковия ефект.

 При разработването на bluEvolution конструкторите на производителя на профили SALAMANDER са обърнали и специално внимание на опазването на околната среда, защита на климата и запазване на ресурсите чрез възможността за пълно рециклиране на системата и отлична енергийна ефективност (Uf = 1.0 W/m² K).

! BluЕvolution е PVC профилна система за дограма, произвеждана само и единствено в Германия, което е удостоверено със съответния сертификат за произход.


Характеристики:


- Конструктивна ширина на каса: 92 mm
- каса/крило 170420/ 171020
- Koeфициент на топлопроводимост: 1W/m2 K
- Индекс на изолация от въздушен шум в зависимост от стъклопакета: 47 dB.
- Максимални размери на отваряем прозорец:
  за бяло - 1400/1400 mm
  за цветно - 1100/1200 mm


  Освен в бяло,  bluEvolution  се предлага и в широка цветова гама, която да задоволи всяко дизайнерско желание.

 


 

За НИКА БГ:

НИКА БГ е търговска марка, зад която стои опитен, високо квалифициран и мотивиран екип. Фирмата е в бранша от 11 години, през които бележи възход, благодарение на упорит труд, защитавайки девиза “Вашето доверие е наша цел”. Компанията започва своята дейност в средата на 1999 г. като дистрибутор на дограма и охранителни щори.

Особен успех постига след получаването на лиценз за произвоство на PVC прозорци и врати с профилните системи SALAMANDER - 100% немска продукция с 60 години живот.

НИКА БГ  е не просто синоним на качествен прозорец, но и на истинска грижа и почит към клиента. Богатството от профили и комбинациите между тях, предлагани от фирмата, дават широка възможност за гъвкаво ценообразуване и удовлетворяване на индивидуалните изисквания на  клиентите, както и реализирането на всякакви архитектурни решения.


 

За контакти и повече информация:


НИКА БГ
Централен офис:
адрес: бул. "А.Стамболийски" 96
тел.:/факс: 02/ 920 78 78, GSM: 0899 850 143
е-mail: nikabg@abv.bg

 


Bookmark and Share  

 

 

 

дограми

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

Оформяне на подпокривни пространства. Вижте в голям размер - ЗАВЪРШЕНО С ЛАТЕКС

Монтаж на гипсокартон под покрива. Полагане на покривна топлоизолация
 
Оформяне на подпокривни пространства
Моделиране около покривни прозорци
Окачени тавани

 

 

  

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama