ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал
ЗА КУХНЯТА ЗА БАНЯТА ЗА ДЕТСКАТА ЗА СПАЛНЯТА
     

обзавехдане за банята

                 

Поканете красотата и свободата в банята

Geberit - за още по-красив и нежен допир до водата!

Красотата няма точно обяснение, тя е естетическа категория, която отразява хармоничното съчетание на отделните черти и елементи в даден обект така, че да се получи усещане за съвършенство, удовлетворение, наслада и удоволствие, както за очите, така и за ума. Обектът може да бъде човек, предмет,  идея… или банята!

Банята, този оазис на най-лични моменти от живота ни, е мястото, което заслужава повече от всичко да ни обгръща с красота, за да постигнем пълна хармония със самите себе си, да се насладим максимално на пълноценен релакс.

Представяли ли сте си вече как ще изглежда новата ви баня?

Вероятно многократно и във всичките  ви фантазии тя безусловно е красива, стилна, спокойна, изпълнена с дизайн, функционална, чиста,  уютна!

Елегантно, изпълнено с индивидуалност пространство, затворено между четири стени, в което след тежък и изморителен ден, да ви очаква удоволствието от допира с нежната дъждовна струя от душа, почти магическото освежаващо въздействие на това природно чудо водата, единственото само ваше място, в което да забравите всичко друго, да бъдете просто Аз.


Но как да се постигне всичко това и реално ли е вашата баня да притежава всички тези очаквани качества?

Творческите възможности, които предоставя Швейцарската марка Geberit, ще ви провокират сами да проектирате своята баня. Красотата ще подаде ръка на надеждността.

Дизайнът ще се слее в хармония с неземната чистота и всички заедно ще внесат красотата във вашата баня под тайнствената музика на тишината и спокойствието на скритите таланти. Това, което ще усетите дълбоко във вашето подсъзнание, ще бъде невидимия лукс от скритото вградено казанче на Geberit, а съзнанието ви ще види само красотата и хармонията чрез дизайнерските активатори.Представете си само луксът, който можете да постигнете във вашата баня. Лукс, който говори сам и не се нуждае от допълнително обяснение. Вашият личен стил ще бъде показан и подчертан чрез красивите завършващи елементи на Geberit, а гостите ще могат само да завидят на начина ви на живот.

След като самите вие погледнете вашата баня, единственото, което ще изпитате, е самодоволство и чувство за уют. Но луксът няма да се изрази в цифри, а в скритите таланти - вградените казанчета Duofix от Geberit.

Просто погледнете на вашата баня като на чисто платно, върху  което можете сами да изрисувате вашите чувства и желания. Единствените акценти, които ще се наложи да моделирате, са изящните активатори,  притежаващи нежни и дизайнерски завършени форми. Пространството вече няма значение, а модерното, практичното и надеждното стават още по-достъпни от преди.


Като споменахме за практичност... Няма нищо по-ангажиращо, а и не можем да скрием, че е досадно,  от това, да отделяме един от почивните си дни за почистване на своя дом. Банята, разбира се, няма как да бъде пропусната, защото тя  е нашето сакрално място за почивка и уединение.

Представете си само, че трябва да лъскате и търкате стояща на пода тоалетна чиния, да разглобите своите моноблоци или открити тоалетни казанчета, защото мухълът е взел превес, както и да се отстрани поредния теч. Неприятно, нали?!

Със скритите таланти на Geberit  ще внесете не само красотата във вашата баня, но и ще я освежите само с едно просто движение под окачената тоалетна чиния. Защото едни от основните цели на Швейцарският лидер в производството на аксесоари за баня - Geberit, са да допринесе за достигането на чувство за свобода, хигиена и пълен комфорт.


За да не звучи прекалено натруфено и безпочвено, Geberit само загатват някои от световно известните архитектурни творения, които се довериха на Швейцарската марка и в момента са част от гордостта на модерното изкуство в строителството.

Като: Burj Khalifa Tower, Dubai; Emirates Palace, Abu Dhabi; Nelson Mandela Stadium, South Africa; Marriot, India; Aspire Tower, Qatar; Hotel-Ritz Carlton, Moscow; и Hotel Les Trois Rois, Basel. Какво да кажем повече!  


Гаранционните условия, които уникалният представител на Geberit за България - Юнитрейд Интернешънъл ЕООД предлага, сами по себе си говорят за надеждност и сигурност, а богатият избор от дизайнерски решения ще ви позволи наистина сами да проектирате своята баня така, че да се  превърне във вашето любимо най-лично място за отдих, релакс и неангажираност.

Дали вече ви предизвикахме да мечтаете....?За повече информация и контакти:

ЮНИТРЕЙД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ЕООД
бул. "Черни връх" 161 А, 1407 София
тел.: +359 2 968 11 11
факс: +359 2 968 10 01
unitrade@unitrade-bg.com


 

 

  

 

 


обзавехдане за банята

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama