ЖИЛИЩА

АрхитектураВаканционни селища

 

Добре дошли в хотел Каза Арт!

Едно необикновено място за Арт ценители

бутиков хотел - Каза Арт.

В едно от най-привлекателните и колоритни кътчета на Троянския Балкан, в с.Орешак през април 2011 г. отваря врати един необикновен бутиков хотел - Каза Арт.

Това необикновено място дефинира по един съвсем различен начин удоволствието от приятен уикенд и спокойна почивка. Арт хотелът е колкото очарователен като архитурен замисъл и интериорно изпълнение, толкова и уникален по своята концепция -  невероятна симбиоза от изкуство, релакс, природа и фантастична кулинария.

бутиков хотел - Каза Арт.

Тематичните стаи на Хотел Каза Арт са вдъхновени от основните сили във вселената – Море, Земя , Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов.

Всяка една от 14-те индивидуални стаи  интерпретира по вълшебен начин различни емоционални теми като: „Палитра“, „Поезия“ „Вековни послания“,  „Екоромантика“, „Речни истории”, „Морски импресии”, Легенда”... Всяко помещение е обзаведено с различен интериор и артистични мебели, допълващи тематиката.

Рецепцията и лоби барът на хотела посрещат гостите с уютна атмосфера и великолепен огън в камината. Свежите цветове на стените и пачуъркът на меката мебел сякаш приканват посетителите към своеобразно пътешествие в света на мечтите.

Интериорната концепция тук е базирана на корпоративите цветове на хотел Каза Арт - оранжево, жълто, зелено и синьо. Тези цветове са вплетени в многобройни детайли както във външните, така и във вътрешните архитектурни решения на бутиковата сграда.

Чудесно място за семейни празненства, партита или приятен завършек на деня е артистичният ресторант на Хотел Каза Арт. Тук гостите ги очакват нe само традиционни, но и интернационални кулинарни шедьоври.

И още нещо за най-големите ценители на Гурме кухнята: тематичните стаи са интерпретирани по невероятен кулинарен начин, който може да се види само, когато се опита!

Просторната конферентна зала на хотела предлага всички необходими условия за ефективни бизнес семинари, фирмени презентации и терен за тийм билдинг игри.

Хотел Каза Арт разполага и с малък луксозен Спа кът, включващ сауна и масажно помещение с разнообразни процедури. Откритият външен басейн с външна масажна баня и  летния си бар вероятно ще бъде любимото място на всички гости през топлите слънчеви дни.

Хотел Каза Арт предлага възможност за по-различна почивка на своите гости - мнoгoбройни са спортните активности, културни и природни забележителности в и около Орешак и Троян, които се допълват с интересни уъркшопи за цялото семейство.

Ако търсите отговор на какво се дължи огромното очарование, нестандартното, дълбоко емоционално авторско решение както на мебелите, така и на всички останали елементи в интериора на Каза Арт, ние ще ви разкрием тайната – хотелът е създаден от  интериорната дизайнерка и галеристка от Дюселдорф, Германия - Биляна Милушева и нейния партньор - художника Пламен Петров.

 

За да се уверите напълно  в уникалната атмосфера на това артистистично и гостоприемно място, най-добре би било да го посетите, но като начало разгледайте

www.arthotel.bg  

 

За контакти:

Хотел Каза Арт I
Т:  06952 24 74 I
GSM 0889 508149
E-mail casa-art@arthotel.bg

 


 

 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

  

Архитектурният полет на една къща Къща с френски чар в Тексас Къща като цвете на плажа
Къща като цвете на плажа Земни къщи в Швейцария

 

 

АрхитектураВаканционни селища 

 

 

 

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 


 


 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama