Интериор на апартамент с една спалня

15089
Разглеждания
Интериор на апартамент с една спалня

В началото на общото бъдеще и малкото е достатъчно!

Апартамент с една спалня е често срещано явление в съвременната ни реалност – факт, който не подлежи ни най-малко на съмнение! Не, не че това е някакъв вид мода – просто всичко опира до възможности, но и понякога просто до конкретна необходимост към даден момент!

Апартамент с една спалня - дневна

Е, понякога маломерното жилище е достатъчно, поне в определен етап от живота на всяка семейна двойка. И както обичаме да казваме, „живот и здраве“, в някакво бъдеще време малкият дом може да се смени и с по-голям – съвсем искрено го пожелаваме на всички млади семейства!

Апартамент с една спалня - дневна

Този апартамент с една спалня е само 42 кв. м, намира се в Санкт Петербург. Състои се общо от дневна зона с кухня и кът за хранене, баня, антре, малка остъклена тераса и да, и от спалня!

Това пространство смята за напълно приемливо за началото на своя общ съвместен път млада двойка, а интериорният дизайн на жилището е създаден от студио Malitskikh.

Апартамент с една спалня - дневна

Собствениците имат хоби, което навярно е любимо и на болшинството хора по света – пътешествията! Да имаш възможност да трупаш нови впечатления от мечтани дестинации е прекрасно, но още по-добре е, когато намериш и място за тези свои спомени у дома!

Ето защо в жилището е отредено почетно място за множество снимки и сувенири, припомнящи хубавите емоции, събрани по различни места.

Интериор на апартамент с една спалня - кухня и кът за хранене

Кухнята в апартамента е малка, но удобна и ергономична, както и много цветна, което винаги създава настроение в помещение, в което се проявяват кулинарни фантазии и не само…

Кътът за отдих е обзаведен с два дивана, единият от които е разтегателен и лесно може да се превърне в допълнително място за сън за гости.

Апартамент с една спалня - дневна

В къта за хранене са поставени маса от дърво и прозрачни акрилни столове – това решение позволява оптически пространството да изглежда по-просторно.

Апартамент с една спалня - трапезария

Спалнята е решена в нежни пастелни тонове – бяло, синьо и пясъчно бежово. Това са цветовете в интериорната концепция всъщност и на цялото жилище.

В това помещение спомените от различни пътувания са подредени на стената зад таблата на леглото. Тоалетка с голямо огледало е проектирана до прозореца. Голям вграден гардероб е предвиден за съхраняване на дрехи и вещи.

Апартамент с една спалня

В банята е заложено основно на белия цвят. Оборудвана е с вана с душ, мивка върху шкаф от дърво, тоалетна с вградена арматура и вградени шкафове за съхранение.

Апартамент с една спалня - баня

Малката тераса е остъклена и натоварен с функцията на малък работен кабинет.

Антрето е също решено предимно в бяло и синьо, а от него има достъп и до скритото съкровище на малкия апартамент – дрешник.

Според някои 42 квадратни метра жилищна площ са крайно малко, но според други – напълно достатъчни, когато са правилно усвоени и е постигнат така необходимия на всички ни уют и комфорт. Този апартамент с една спалня е от втория тип, поне докато младите собственици не вземат друго решение!

 

Галерия:

 

 

……………………………………….