ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

 

строителни продукти - облицовки

 

РОКУОЛ СТОУН – ИЗКУСТВЕН КАМЪК, ЕСТЕСТВЕНА КРАСОТА или ...

КАК ДА ПРЕВЪРНЕМ МЕЧТИТЕ В РЕАЛНОСТ

НАЧАЛОТО

Повече от 10 години фирма  РОКУОЛ произвежда в България декоративни стенни облицовки по утвърдена американска технология, въведена за пръв път в САЩ през 50-те години на ХХ век. Технологията копира точно повърхност и нюанси и се  характеризира с висока детайлност на релефа и качествено оцветяване в обем, устойчивост на атмосферни условия, UV лъчи, високи и ниски температури.

ИЗКУСТВЕН или ИЗКУСЕН КАМЪК  : )

Първи в България нарекохме този тип облицовки ИЗКУСТВЕН КАМЪК още през 2003 г. и се гордеем, че успяхме да наложим успешно термина в бранша на декоративните облицовки, а сайтът ни  www.izkustvenkamak.com е едно от местата за първа среща с нови приятели.

Всъщност названието ИЗКУСТВЕН (от англ.manufactured stone – произведен камък) се отнася единствено до произхода на облицовките, създадени от ръката на човек, а не сътворени от природата. В стандартните ни серии декоративни продукти не се влагат изкуствени материали, а само натурални суровини и оцветители. „Изкусен камък” беше друг от възможните варианти за превод, но поради скромност предпочетохме ИЗКУСТВЕН КАМЪК : )) .

СТЕННИТЕ ОБЛИЦОВКИ

Облицовките Rockwall Stone ® са точни реплики на релефа, структурата и цветовете на естествен камък – сечен и дялан камък, речен камък, оформен и неоформен , каменни мозайки, стара тухла – антична тухла, римска тухла, тухли от Бретан, крепостни стени, зидове, каменни пана и композиции, копия на дървесни кора и елементи, стари греди и др.

Продуктите ни се предлагат на българския и европейски пазар и конкурират успешно аналогични продукти на чужди и местни производители. Десетилетие след началото наши облицовки красят стени и фасади в България, Англия, САЩ, Финландия, Гърция и Кипър, Чехия, Франция, Италия, Германия, Унгария, Босна и Херцеговина.

ДОМОВЕ

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

 

ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

МОНТАЖЪТ

Лесен монтаж, ниско тегло, безкрайно разнообразие от цветове, нюанси и ефекти са само част от характеристиките на облицовките  Rockwall Stone ® - перфектен избор за декорация и промяна на пространства и повърхности в интериора и екстериора. Облицовките се монтират с циментови лепила за керамични плочи и естествен камък (за циментовите версии) и гипсови лепила (за интериорните серии).

Подробна инструкция за монтаж има публикувана на сайта ни, а екипът ни отговоря на всички допълнителни въпроси.

Визуализациите с реални облицовки, „монтирани” върху предоставен проект или снимка допълнително улесняват избора на варианти, съгласуването на идеите и изпълнението им.
Затвореният цикъл на производство ДИЗАЙН-РЕПЛИКА-ФОРМА-ОБЛИЦОВКА позволява изработка на уникални модели и цветове. Технологията на копиране на релефа улавя и най-миниатюрните извивки, пори и ръбове, а играта на светлосенките кара повърхностите да оживяват.

ЕКСТЕРИОР

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

АКСЕСОАРИТЕ

В началото бяха само стенните облицовки, които бързо се наложиха като предпочитан избор за оформление на вътрешни и външни пространства - камини и барбекюта, къщи, апартаменти и вили, ресторанти, клубове, интериорни стенни пана, декоративни фасади, рекламни щандове на изложения, огради, оформление на магазини и търговски обекти, обществени и офис сгради ...  

С времето търсенето на допълнителни елементи ни насочи към разширяване на спектъра и производство на декоративни огради, настилки, градински елементи – пейки, саксии, кашпи, цветарници, градински трим елементи и др. като всички се изработват в синхронизирани цветови гами, изпълнени според  дизайнерски проекти и предпочитания на клиентите.

От началото на 2014 г. фирмата предлага и декоративни елементи от GFRC (фибробетон) и GFRG (фиброгипс) - материали, позволяващи минимална дебелина на изделията и изпълнение на сложни форми,  релефи и извивки за екстериор и интериор – 3D декоративни пана, окачени и арт фасади, 3D решетки и орнаменти, градински мебели, офис обзавеждане и др.

Декоративните ни огради също са по американска технология и освен каменни, тухлени релефи и дървесни декори в различни цветове, могат да бъдат брандирани с 3D фирмен знак или лого, с гербове и орнаменти, рекламни изображения и др.

Продуктите Rockwall Stone ® се изпълняват по поръчка след уточняване на модел и цвят, а сроковете за производство са съвсем кратки. Облицовките се доставят в цялата страна.
Не разчитаме на наличности и поддържаме количества на склад единствено от най-търсените комбинации.

АКСЕСОАРИ

Кликнете върху снимките, за по-голям формат...¬

СВОБОДАТА ДА МЕЧТАЕМ...

Фирмената ни политика е да не ограничаваме клиенти и партньори до избор на 3-4 модела в 2-3 цвята, поддържани удобно на склад и да ги принуждаваме да правят компромис с желанията, въображението и мечтите си.

НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕДИМСТВО НА ИЗКУСТВЕНИЯ КАМЪК Е СВОБОДАТА.

Свободата на избор на модел и релеф, структура и размер, свободата да помечтаем във форма, да открием най-добрия образ, своя собствен цвят и своя собствен СВЯТ, подхождащ най-добре на идеята и средата, на търсеното усещане и внушение, на атмосферата – била тя делова и забързана или притихнала в мисли, обгърната от спокойствие и уют, естетика и усет за красивото…

  

   

 

 

За поръчки и запитвания:

тел.:0889 42 85 89

Цените вижте от тук...

 

 

 

 

строителни продукти - облицовки

 

 

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Горивни камери за камини

Горивни камери за вграждане?

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

 

 

 

 

 

 


© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama