ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
ЗА БАНЯТА  
НОВ БРОЙ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - интериор - интериорни проекти - за банята


КЕРАМО с шоу-рум вече и в София

 

Един от големите вносители на обзавеждане за баня – фирма Керамо,  избра празничният 2 юни 2011 г., за да отвори официално вратите на новия си шоу-рум в гр. София на бул. “Симеоновско шосе” 85..

Много гости, приятели и представители на медиите присъстваха на церемонията и последвалото парти, за да споделят  радостта на собствениците и да ги поздравят за смелостта да продължат развитието на фирмата в трудните за бизнеса условия в последните години.

Керамо има собствени магазини в различни градове на страната – Благоевград, Сандански и Разлог, а вече очаква и столичани в новия си шоу-рум.

Повече от 10 години  основната  дейност на фирма Керамо е внос и дистрибуция на продукти за обзавеждане за баня – гранитогрес, фаянс, теракот, смесители, хидромасажни вани и панели, аксесоари и мебели за баня, санитария, естествен и ламиниран паркет.

Предлага голямо разнообразие от асортименти както в ниския клас
(за обекти на големи строителни фирми ), така и среден клас (по джоба на всеки ), а изключително богатата и атрактивна селекция във висок клас е в състояние да задоволи изтънчения вкус на ценителите.

Керамо е  представител и директен вносител на заводи в Испания, Италия, Гърция и Китай, както и дистрибутор на големите български производители.

На двата  етажа в шоу-рума на бул. Симеоновско шосе ще бъдат представени 15 международни производители на модерни и ексклузивни колекции за баня, теракота и полиран гранитогрес.

 

Детайли от естествени материали като каменни вани и мивки от дърво впечатляват
с уникалното си присъствие в интериора на банята..

Богат избор от ултра модерни смесители, произведени по най-нова технология, която позволява гравиране с лазер на различни графики, букви и цветя са в състояние да накарат всеки клиент да се почувства специален.

Голямо е разнообразието от  цветове и материали, варианти на злато, никел, мат, бръш и цвят, които могат да се комбинират помежду си. В богатата номенклатура продукти, надхвърляща 10 000, са включени също лепила и консумативи, за да бъде предлагането максимално комплексно.

Керамо е  представител и директен вносител на заводи в Испания, Гърция и Китай и дистрибутор на големите български производители.

Част от представяните марки са  Aparici, Garogres, Vives, Gayafores, Sanchis, Karaben, Super Ceramica, Cifre, Ceramicas MIMAS, Eskema, Ceramic Invest (Керамик Инвест - Монтана), KAI (Хан Аспарух), Ceramix, Laufen, Roca, Fayans (Фаянс - Каспичан), Vidima, Vicard, KOLO, Beach Florida, Euro Мix, Tiger Floor, Kronospan, Azulejo Español, Ceresit, Weber и др.

От скоро фирмата е вносител и на естествен бамбуков паркет (Tiger Bamboo Floor). 

 

Bookmark and Share


 

 

статии - интериор - за банята

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama