ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ ИНТЕРИОР ДЕКОРАЦИЯ

интериор декорация

 

С усмивка и приятелско намигване

5 съвета за щастливи празници

Коледа е празник, който винаги се очаква с нетърпение по целия свят. И ние не правим изключение, а и има ли нещо по-хубаво от очакването на празник, носещ светлина в душите и радост в сърцата?!

Всички се надяваме, че Коледните празници ще предизвикат промяна в настоящия ни живот към нещо по-добро, ще утвърдят надеждата в хубавото бъдеще, че ще се случи нещо наистина тайнствено и запомнящо се...


На този красив  ден всичко около нас трябва да е красиво, за да бъде в хармония с празничното настроение. След дълги размисли стигнахме до извода, че за да бъде празникът прекрасен, има 5 необходими неща, на които равностойно трябва да обърнем внимание!

1. Украсата на дома – дело на всички!

За всяко тържество, независимо от повода, украсата играе задължително важна роля. Тя не само разнообразява и освежава интериора на жилището, но и по някакъв мистичен начин създава аура на щастие.

Ето защо украсата трябва да се направи перфектно – няма значение с какви и колко средства, може да са подръчни, изработени саморъчно или купени евтино - важното в украсяването на дома да вземат участие всички от семейството.  Защото в основата на забавлението и хубавото настроение е точно фактът, че се е намерил повод да се съберем заедно!

2. Коледното дърво –  да знае къде Дядо Коледа да остави подаръците!

Коледната елха е символ на коледните празници и неслучайно е винаги в центъра им.

Дали ще е изкуствена, естествена или съвсем жива, посадена в саксия – това няма особено значение, важното е да я има. А за да бъде вашето коледно дръвче най- най-красивото и очарователно, на ход са въображението и креативността ви!

3. Място за всички да има от сърце!

И най-хубавият празник няма да бъде пълноценно прекаран, ако не сме заобиколени от близки и приятели. Колкото повече хора, толкова по-добре – вярно е, че настава суматоха и домакините може и да се поизнервят малко, ама как иначе може да се създаде истински празничен дух и атмосфера?!

Грижите си струват, но трябва внимателно да се планира достатъчно място за сядане на всички, с които искате да споделите радостта от празника.

4. Храната, без която не можем!

Е, кой празник би могъл да мине без вкуснотийки на масата?! А за Коледа и Нова година приготовленията са още по-старателни – не е необходимо да се заимстват непознати чужди гурме-рецепти - пригответе това, което близките ви обичат и очакват, но се постарайте малко повече при декорацията.

Празнично наредената маса повишава и вкусовите качества на храната. Ама, че сладкишът малко загорял, а месото останало сурово – това не е толкова важно, а и как иначе ще се родят домашните легенди и закачливи истории?!

     5. Коледа е - празнувайте! 

Денят на Коледа се смята за един от най-святите дни на годината. Той може да се определи като равностойна смесица от хубави забавления и преданост към семейството.

Така че, подгответе се усърдно и се отдайте на празничната еуфория с пълна сила! И не забравяйте да заснемете най-веселите моменти – за да имате поводи след време да сравнявате кой празник сте посрещнали по най-достойния начин!
Весела Коледа на всички!

 

 


 

 

 

интериор декорация

 
 
КОЛЕДНА УКРАСА -
SHOP.JILISHTA.COM

Коледно еленче

Коледно еленче 32 см

Дядо Коледа - висящ, led осветление

Дядо Коледа - висящ, led осветление

Коледно дърво - led

Kоледнo дърво, led - бяло 

Дядо Коледа - музикален 18 см

Дядо Коледа -
музикален -18 см

Светещ коледен елен

Светещ елен

Светещ гирлянд

Светещ гирлянд 10 м,
10 бр. цветни лампи 

Led мече 19 см, с батерии

Led мече 19 см, с батерии

Коледно дърво-led

LED ДЪРВО - ВЪРБА - 400 LED - 170 СМ

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

Магическа масичка

Масичка за кафе “Илюзия” - магия или реалност? 

Идеи за декорация

Нови дрешки за стария скрин
Идеи за домашен ъпгрейд

Празнични одежди за горската принцеса
Идеи за украса на коледното дърво