ЖИЛИЩАContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ   РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал
Бои. Мазилки

За стилен интериор и  несравним ефект

 


Продукти за стени, метал и дърво

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Пролет е. Настъпи време за реализиране на всички планове за пролетно освежаване на жилището, които в студените зимни дни рисувахме във въображението си. Със сигурност много от нас вероятно се чудят какво ново да измислят, как да планират и да сложат рамки на стихийното бедствие, наречено Ремонт.

На всичкото отгоре, то се е запътило с всичка сила към домовете ни и щом се огледаме вечер вкъщи,  неизменно  напомня за себе си и за това, колко наложително е  да му се обърне внимание. Навярно с такава цел в момента и вие търсите идеи във всезнаещото интернет-пространство и силно се надявате тук някъде да откриете вярното решение?!

 
 

И както казва мъдрият ни народ: който търси – намира! Може би току-що открихте модерни и интересни решения как да промените визията на стените в своя дом, за да ги превърнете в оригинален акцент в интериора, да създадете атмосфера, изпълнена с оригинална индивидуалност...

 

 

 Фабрика FARBE, като наследник на ренесансовите майстори, в декорацията на екстериори и интериори предлага в своята продуктова гама различни системи за оформяне на фасадите, като все повече приоритет заемат екологичността и безвредното им влияние върху природната среда и човешкия организъм. Запазвайки традициите във визуалните ефекти, фабриката предлага висок технологичен цикъл на продукти с уникални разцветки, лесни за употреба и с нестандартни решения.

В продуктовия каталог за екстериорни решения са включени:

-  рустикални кварцови мазилки, шпакловки, полимерни покрития;
-  антични венециански мазилки;                 
-  антистатични кварцови и акрилни фасадни бои       с възможност за работа дори при отрицателни температури

За интериорни решения
:
-  шпакловъчни смеси за подготовка на стената;
-  грундове за заздравяване и импрегниране на повърхностите;
-  цветова колекция от 1500 цвята по каталог.

Продуктите притежават добра пропускливост към водна пара, като по този начин запазват сградите и жилищата от вредните влияния на атмосферата, игнорират появата на петна, пушек и гъбички, което ги прави ефикасни и практични при употребата им.

Продукти за:

» За начална обработка на стената: шпакловки, фиксатори, дезифектанти, хидроизолации и др. 

» За фина и декоративна обработка на стената в интериора: латекси на варова, винилна, акрилна и силикатна основа
с 3 –15 годишна гаранция за непромяна на цвета, с противомухълна, антиникотинова и ултравиолетова защита.

» За фина и декоративна обработка на стената в екстериора: латекси на акрилна и силикатна основа с 10 – 20-годишна гаранция за непромяна на цвета с голяма устойчивост на атмосферни агенти и ултравиолетова защита.

» Стенни силикатни, кварцови, акрилни, антистатични и пластифицирани мазилки с декоративен ефект. 20 годишна гаранция за непромяна на цвят, устойчиви на атмосферни агенти, антимухълна и ултравиолетова защита.

» За фина обработка на дървото: китове, дълбоко проникващи импрегниращи лакове със защита против дървояд и ултравиолет, полиуретанови лакове, устойчиви на вода, ултравиолет и издраскване, нитроцелулозни лакове, акрилни лакове, синтетични и лакове с восък, предназначени за тежки атмосферни условия със защита от вода, издраскване и ултравиолет. Бои на акрилна, синтетична и силиконова основа, матови и гланцови, устойчиви на издраскване, вода и ултравиолет.

» За обработка на метала: акрилен преобразувател на ръжда, който спира притока на кислород до повърхността, антикорозионни грундове за първоначална и крайна обработка за всякакъв вид метали с декоративни ефекти, износоустойчиви и с ултравиолетова защита.

Грундове с двойна метализация, предназначени за директно боядисване на подцинковани ламарини, алуминий, пластифицирани ламарини и върху прахово боядисване, като не се изисква допълнително покритие. Грундовете са предназначени за селскостопанска, промишлена и транспортна техника, устойчиви на атмосферни агенти, термо и износо устойчиви с висока степен на покриваемост и ултравиолетова защита и др.

За фина обработка на метала се предлагат и синтетични, силиконови, полиуретанови и епоксидни бои с висока степен на покриваемост, износоустойчиви и с ултравиолетова защита, устойчиви на атмосферни агенти.

Подробна информация и цени на боите вижте тук:

» Специализирани материали: Импрегнант за камък, бетон, тухла и др., защитаващ повърхността от вода и ултравиолет, хидроизолации за басейни, покриви и тераси, стени и др., оцветители за водоразтворими материали, флуоресцентни бои, саморазливни замазки, епоксидни подове (масло, киселинно, водо- и ултравиолетово
устойчиви ) и др. Богата цветова гама - 10 000 цвята по каталог!


 

 

 

Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища  

 

Добави в Svejo  

 

Бои. Мазилки

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

Цялостни строителни ремонти на апартаменти

Ремонт на баня
Лепене на фаянс и теракот