ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

Мебели

Мебели, вдъхновени от пролетта

Колекция “Пролет” на ESEDRA

Пролетта е не само най-романтичния и вълнуващ годишен сезон. Пролетта е и катализатор на вдъхновяващи идеи – за обновяване и ремонти, за модни тенденции, за нови мебелни колекции...

Новата колекция “Пролет” на италианската компания ESEDRA, произведена по дизайн на STUDIOBATONI, е вдъхновена именно от богатата свежест и нежни форми на пролетните цветяКомпактната комбинация е само между маса и столове, но въпреки това изглежда напълно завършена и хармонична.  Леките и елегантни форми на мебелите, изпъстрени с цветен пиърсинг има много модерно звучене, а цветовото решение сякаш контрастира с хладното си излъчване на ярките пролетни слънчеви лъчи.

Пролетта винаги носи свежест – дори и когато е “облечена” в кожа! За да отговорят на различните потребителски вкусове, дизайнерите проектират част от новите модели тапицирани с кожа.

 

Конфигурацията от столове, маси и табуретки на  колекция “Пролет” се предлагат в едно или дву-цветни варианти, както и версия  в изпълнение само от инокс за използване на открито.

Дори и мебелите могат да носят пролетни послания, които да останат обаче целогодишно в интериора на дома!

 


 

www.esedradesign.it


 

мебели    
 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama