ЖИЛИЩА

НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
ЗА КУХНЯТА ЗА БАНЯТА ЗА ДЕТСКАТА ЗА СПАЛНЯТА
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - обзавеждане - производители на мебели

 

Живей, както обичаш!


Стани дизайнер на собствения си дом,
защото Ora-Ito преобърна света на дизайна!


Как Ora-Ito преобръща представите за дизайн може да види на практика всеки столичанин от  21 октомври до 4 ноември в популярното заведение К.Е.В.А.

 През тези две седмици в нестандартна обстановка и артистична атмосфера всички гости ще могат да седнат на иновативната линия мебели Dunlopillo by Ora-Ito, както и ще имат възможност да се забавляват с интересни игри и приятна компания. Стартът на събитието бе даден с представяне на колекцията пред медии и партньори на компанията-вносител на 20 октомври 2011 г..


Световноизвестният дизайнер Ora-Ito, съвместно с един от лидерите в света на комфорта Dunlopillo, създава колекция мебели с неповторим стил и функционалност. Изразителните линии и ярките цветове се допълват от авангардни форми, а революционното покритие Threedy осигурява ненадминато чувство за комфорт.

„Лошото момче” на световния дизайн преобръща всеобщо приетите представи, че за да обзаведе къщата си по нестандартен начин с мебели на известен дизайнер, човек  трябва да отдели сериозна част от годишния си бюджет.


Колекцията притежава и друго изключително важно предимство - тя дава свободата всеки да изрази себе си и да стане дизайнер на собствения си дом. Следвайки мотото «Живей, както обичаш!», Ora-Ito дава възможност на потребителя да осъществи и най-смелите си идеи.

Всеки сам решава какво е нужно, за да аранжира жилището си по най-добрия начин. Дали да покани гостите си на удобния Mid’Night, който с едно движение приютява за през нощта тези от тях, които искат да останат или да прекара вълнуващи часове с любимата игра пред телевизора, удобно полегнал на функционалния Playtime? И в двата случая, забавлението е сигурно.


Историята на  „лошото момче“ на световния дизайн Ora-Ïto започва, когато той е едва на 21 години. Ексцентричният французин скандализира всички като влиза в света на дизайна и създава 3D модели за водещи компании, без да има тяхното разрешение. Повечето от тях виждат безспорния му талант и наистина го наемат.

През 2000 г. посвещава своите усилия в създаването на реални продукти и през 2002 г. получава престижна дизайнерска награда за най-добра опаковка. Неговото дръзновение, талант и новаторски подход го извеждат начело на международната дизайнерска сцена. Днес продължава да твори предмети, които ще ни заобикалят в бъдеще, а  списъкът му изглежда като списък на най-известните световни марки като Apple, Gucci, Heineken, Gorenje и Citroen.

Един от последните проекти на Ora-Ïto е партньорството му с Dunlopillo – компания лидер в света на комфорта. Французинът проектира иновативна линия функционални мебели, подходящи както за авангарден интериор, така и за по-класически дизайн на помещението. Многофункционалните модели служат за всичко: да седнеш, да легнеш, да мечтаеш, работиш или да се наслаждаваш…

Линиите се менят между меки форми и прави ъгли, моделите лесно могат да се трансформират, превръщайки се от канапе във фотьойл или легло, от нисък фотьойл без облегалки в мека табуретка.

Иновативно и удобно покритие е новата материя THREEDY - вдъхновен от света на автомобилите, този материал може да бъде използван както в дома, така и на двора. Материята  е еластична, устойчива и лесна за поддръжка. Threedy перфектно се адаптира към формата на тялото и същевременно бързо възвръща своята първоначална форма.

За повече информация: www.matrax.eu.com

 


Обзавеждане за детска стая Идеалната спалня за една млада дама Обзавеждане за детска стая ЗА ДЕТСКАТА СТАЯ

Интериор на детска стая

 

 


 

 

 

 

статии - обзавеждане - български производители на мебели

 

  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  МЕБЕЛИ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ

ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama