ЖИЛИЩА

Диал 77 Мебели за Баня
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
ЗА БАНЯТА
ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

статии - интериор - интериорни проекти - за банята

 

Банята като стилно интериорно преживяване

Мебели за баня от “ДИАТ 77”

Банята  все повече излиза от стереотипа на помещение, ползвано единствено за хигиена. Тя поетапно се превърна в едно от най-многофункционалните помещения на дома и в предпочитано място за прекарване на най-личното време от деня. В банята вече не само се къпем, но и почиваме, планираме на спокойствие деня, играем с децата си, разкрасяваме се и зареждаме с позитивна енергия...

И за всичко това не са достатъчни само една вана, мивка и душ – необходими са и мебели, чрез които да се организира максимално функционално пространството, което не е никак лесен процес.

Защото в банята трябва да намерят своето място редица дребни и нетолкова аксесоари – хавлии, всякаква козметика, четки, почистващи препарати и какво ли още не...

И всичко това трябва да намери своето място – да бъде бързо леснооткриваемо, но и да не пречи на функционалността. Изборът на подходящи мебели ще внесе ред в ежедневния хаос, който сме в състояние всички да си организираме в банята, особено ако членовете на семейството са повече.

При това не е достатъчно различните мебели да бъдат само функционални – те трябва да са с модерен и впечатляващ дизайн, за да се постигне цялостна цветова и пространствена хармония в банята, дори и в най-мъничката.


Една от най-младите компании на българския пазар, произвеждаща мебели за баня с уникален и индивидуален стил, е “ДИАТ 77” ЕООД. Основана е едва в началото на месец юни 2011 г. в гр. Враца, но вече разполага с мащабна производствена база за мебели от PVC по европейски стандарт и технологии, както и с високо квалифициран персонал.


Основната дейност на компанията е производство на мебели за баня, шкафове с вградени мивки и огледални модули с вградено осветление, както и мебели за дома и офиса по индивидуален дизайн и размери на конкретно интериорно решение. За съвсем кратко време е изградена и широка дистрибуторска мрежа.

Шкафовете за баня, произвеждани от “ДИАТ 77”,  клиентите могат да открият в  търговската мрежа и специализирани магазини в редица градове на страната:  София, Монтана, Червен бряг, Хасково, Стара Загора, Варна, Бургас, Добрич, Етрополе и др.  

                               

Мебелите се изработват от  полистерол - водоустойчив материал с висока надеждност и дълъг живот. Гаранция за високото качество на произвежданите продукти са влаганите материали и консумативи на световноизвестни производители, сертифицирани по ISO стандартите.


Произвежданите от “ДИАТ 77” мебели са с уникален и елегантен дизайн в стила на  най-модерните съвременни интериорни тенденции. Предлаганите модели във фирмения каталог се изработват в невероятно широка цветова гама, което позволява интегрирането им във всякакви стилови и цветови интериорни концепции. Богат избор могат да направят клиентите и от предлагания мебелен обков, за да се реализира всяко тяхно вкусово предпочитание.


Съвременната баня е място за уединение, размисъл, почивка и удоволствие, най-съкровеното и лично пространство – ето защо при обзавеждането й не са допустими компромиси с качество, дизайн и функционалност.

А мебелите превръщат една баня от обикновено помещение за хигиена в истински стилно интериорно преживяване – когато са правилно избрани!


 


 

Bookmark and Share

 

 

статии - интериор - за банята

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama