ЖИЛИЩАНАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ БЛОГ РЕМОНТИ - ОБЯВИ Абонирайте се за RSS канал

мебели

Мека мебел Коритаров –

мебели с финес и грация

За да се превърне жилището в истински дом, един от основните сегменти, са мебелите. Без тях всяко помещение изглежда някак си тъжно, липсва атмосферата, която да  оживи празните геометрични форми.  Модели, форми,  цветови решения, дамаски – пазарът предлага наистина невероятно разнообразие от меки и корпусни мебели, сред които всеки клиент трябва да открие най-подходящите за дома си мебели, които едновременно да са модерни, практични, удобни, лесно да се поддържат и най-вече - да създадат уютен и характерен интериор.

Представяйки на нашите страници водещи български производители на мебели, искрено се надяваме да помогнем на вашия избор.

Една от популярните и утвърдени български фирми, произвеждаща меки мебели както за дома, така и за  офиси, хотели и заведения, е фирма  "Мека мебел Коритаров".

Ориентирана е към реализирането на нестандартни решения в обзавеждането на домове, офиси, хотели и заведения с мека мебел,  отговаряща на стила и обема на помещенията, в които трябва да се впише. Производството на мебелите е подчинено на изискванията за високо качество, функционалност и добър дизайн

 Фирмата  произвежда нестандартни холни гарнитури и ъглови конфигурации, отличаващи се с елегантни форми и голямо разнообразие от цветови решения и покрития.

Материалите, с които работи, са:

- При седалките - дунапрен, кокосова вложка, силиконова вата, класически пружинен пакет, пенолатекс. При изработване на седалките на меката мебел се използват значително по-здравите метални зиг-заги вместо класическите ластични колани, което увеличава живота на мебелите.

- При ръбовете - дунапрен, силиконов пух, пенолатекс, гъши пух.

- Дамаските са от водещи испански, италиански, белгийски, холандски и гръцки производители.

- Кожените мебели се изработват от висококачествени телешки кожи с над 50 вида тонове, полутонове, структури и щампи.
 

Фирма “Мека мебел Коритаров” предлага гарнитури със сваляеми дамаски, като дамаската се дава предварително на химическо чистене, което гарантира несвиваемост на калъфите при експлоатация от клиента.

Доставката и монтажа на готовите мебели за територията на София е ангажимент на фирмата до етажа и помещението, посочени от клиента. Ако търсите цялостни индивидуални интериорни решения за дома, офиса, хотел или заведение, спокойно може да се доверите на дизайнерите на фирмата, които специално за вас ще изработят уникален и оригинален дизайн.


Вижте някой от моделите
  

мебели  Bookmark and Share   

 

 

 
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama