ЖИЛИЩА

» Обзавеждане

Мебелите вече се "разхождат" в дневната

Мобилни идеи за обзавеждане

разхождащите се мебели

Вероятно ще озадачим някои от вас с тази разходка на мебели, защото дневните не са паркове, нито пък магистрали, та мебелите да се движат макар и с не така висока скорост от 130 км/час... Или пък вече 140 км/час?!

Мобилни мебели

Да, обикновено местенете на мебели не е проста работа, понякога дори рискуваме и някоя и друга контузия, но всичко това не се отнася за мобилните мебели – онези, които и без да са автомобили, си имат колелца и се движат накъдето и както поискаме!

Всъщност, мобилните мебели не са нещо ново – още преди векове важните персони, царски или просто имотни, са пътували в компанията на част от имуществото си – за да им бъде комфортно, където и да отиват.

Сандъци, сгъваеми столове, палатки, шатри и всякакви други битови елементи са се пренасяли от точка до точка с цели кервани.

Но да се върнем в днешни дни – историята, както знаем, често се повтаря, но винаги в един малко по-различен аспект. Всички обичаме свободата си на движение било то по света или у дома – макар да сменяме рядко жилищата си, обичаме да променяме техния изглед и функции в отделните зони.

А как по-лесно би могла да се случи една бърза промяна, при която няма да пребоядисваме или разрушаваме стени, без да купуваме нови мебели и да ставаме главни герои във филма (на ужасите) - “Ремонт у дома”?!

Естествено, с помощта на разхождащите се мебели! С няколко лесни движения масичката, етажерките и дори диванът могат просто да разменят позициите си и дневната да се промени до неузнаваемост.

Като при тази дневна тук – в зависимост от желаната ситуация високите етажерки могат да стоят кротко до стената или да се превърнат в импровизирана преградна стена между къта за отдих и трапезарията.

Малката ниска масичка също може да се поразходи насам-натам – когато е необходимо, може да се премести и да изпълнява ролята на помощна маса за сервиране.

По-малкият й събрат от натурално дърво в японски стил също може да “превозва” камината на биоетанол в различни зони на помещението – така играта на танцуващите пламъци е видна отвсякъде.

Камина на биоетанол върху подвежна масичка

Голямата маса си няма крачета, но се разтяга – друга удобна форма за използване в различни ситуации.

Всички тези елементи на обзавеждането могат да съществуват съвсем независимо един от друг, но когато решат да се раздвижат, определено ще го направят заедно!

 

 

 

 

 

» Обзавеждане

 

 

 

 

 

 

 

 

Биокамина - дизайн

Биокамина - окачена на стена
602,00 лв.

Биокамина - стояща
406,8 лв.

Биокамина - стояща
277,7 лв.

 

 

 

Естествено дърво в оригинална интерпретация