ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

строителни продукти

За въображението няма криза!
              Доверете се на Ню Констракшън Груп!

Собственици на къщи, хотели, заведения, офиси, магазини харчат милиони всяка година за интериорен дизайн и просто приемат, че бетонът е прекалено делничен, сив и скучен, почти компрометиран в модерното общество.
Това лесно се опровергава чрез декоративните тънкослойни настилки, с които Ню Констракшън Груп превръща Вашия съществуващ бетон в красива и уникална повърхност. При това покритието е не просто естетическа визия, но изключително здраво и дълготрайно, по-евтино от естествените традиционни материали.

Плочки, дърво, мокет, мозайка и мрамор...До сега това бяха Вашите възможности за подови настилки и всяка една от тях има очевидни недостатъци, както и липса, на дизайнерски решения. Възможните интериорни решения на Elite Crete Systems /ECS/ предлагат толкова много опции за висококачествени подови покрития, че практически изборът на дизайн е неограничен. Ако Вие може да си го представите, ние може да го изпълним!

Вашите предимства:
  • индивидуализиран под с неограничен избор на цветове, шарки и текстури;
  • толкова здрав, че може да карате малък камион отгоре;
  • толкова лесна поддръжка – само забърсване!
  • няма захабяване и петна като при мокета и плочките;
  • няма спукване и счупване, надуване от разлята течност,
с други думи
ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ за:
 • жилища и офиси
 • хотели и казина
 • магазини и училища
 • спортни зони, автосалони и много други.

Декоративни настилки

Материалът, който се използва за направа на гладките тънкослойни покрития е MICRO-FINISH™. Този продукт е разработен да създава “стъклено гладък” финиш върху бетонни повърхности, който може да бъде оцветен, за да се придаде един елегантен и неповторим цвят.
MICRO-FINISH™  се полага върху съществуващия бетон при дебелина по-малка от 2мм и буквално създава визията и усещането за стъкло. Възможностите за творчество тук са неограничени от гледна точка на фигури, форми, цветове, шарки и комбинации от тях.


С проекта Болница „Дева Мария във Ветрен, реализиран с гладки тънкослойни настилки Ню Констракшън Груп участва в конкурса Декоративен проект за 2010 на Hanley Wood, една от 10-те най-големи медийни компании в САЩ – единствената фирма извън Америка.

За партньорството си с американските фирми ECS и CPS за декоративни настилки и полиран бетон Ню Констракшън Груп получи наскоро годишната награда на Търговския департамент при Посолството на САЩ в София.


 

 

строителни продукти

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

Щамповани покрития от бетон
Тънкослойни щамповани покрития,
фантазии от бетон

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2011 jilishta Products. All rights reserved.