ЖИЛИЩА
  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

строителни продукти

                          Игри с бетон –
фантазиите на тънкослойните щамповани покрития

Времето днес лети толкова неуловимо, животът е извънредно динамичен, дните ни са пъстра палитра от различни емоции! И както ни се иска да бъдем модерни и нестандартни в своя дом, шоурум, хотел, МОЛ, така и в прилив на носталгия към „ доброто старо време” ни обзема желание за автентично и натурално обкръжение, усещане за камък, старинни каменни плочи, тухли...При това, ако може да не къртим, да не олеква чувствително портфейла ни, да впечатлим приятелите си ...

Тогава на помощ идват тънкослойните щамповани покрития,предлагани от Ню Констракшън Груп, с богати възможности и идеи  – едно невероятно заиграване с бетона, нов или съществуващ!

Те имат същата визия като класическия щампован бетон, но се полагат със значително по-малка дебелина – 6 до 10 мм. Материалът TEXTURE-PAVE™ , който се използва за направата им, е полимерно модифицирано покритие, по-здраво и издръжливо в сравнение с конвенционалния бетон и класическите щамповани бетонни настилки.
Това е едно от най-търсените решения за подове както при новопостроени, така и при необходимост от реновиране на съществуващи помещения.

                                    
ИДЕАЛНО РЕШЕНИЕ за:

         • Алеи, площадки, тротоари
              • подходи към гаражи и площи около басейни
              • фоайета на хотели
              • търговски центрове и изложбени зали

Материалът позволява стотици комбинации от цветове и текстури. Той може да превърне вашия под в акцент на цялостния интериорен или екстериорен проект, да се впише по неповторим начин в същия този проект или дори да придаде съвсем нова тема на архитектурната ви идея. Вместо да плащате по-скъпо за естествен камък или други подобни материали за Вашия  двор, може просто да добавите подходящ цвят, който допълва околния пейзаж и постига по-добър ефект.


Най-популярните използвани цветове са тези, близки до природата, а видовете щампи наподобяват павета, плочки и какво ли не от познатите ни настилки. При това между паветата е възможно да израстнат плевели, а при щампованите покрития това няма как да се случи.

А когато се налага да се погрижим за своето здраве в една приветлива и необичайно „цветна“ болница с подовете на Ню Констракшън Груп, атмосферата със сигурност ще ни въздейства позитивно и ще ни разсее от лошите мисли...

И докато чакаме за преглед може да поиграем шах на пода, в кръга на шегата, разбира се!

Тънкослойните щамповани покрития предлагат реализирането на всякакви креативни хрумвания, с тяхна помощ една интериорна или екстериорна фантазия става красива реалност.

 


За контакти и повече информация:

Гр. София, ул. “Андрей Германов” 11 (Терминал М&М, Обеля)
тел.: 02/945 52 52, факс: 02/945 49 49
e-mail:ncg@ncg-bg.com
www.ncg-bg.com

 

 

строителни продукти

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

Декоративни архитектурни настилки

Декоративни архитектурни настилки