ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

строителни продукти

Ефекти от природата: Магията на под REFLECTOR                 

Природата е невероятна с безкрайните си цветови комбинации, с играта на светлини и сенки, с мимикрията на различни видове от флората и фауната. Какво ще кажете за светулката, хамелеона, пчелата, дъждовника, тигъра... Има толкова много да черпим от това природно многообразие и поне да се опитваме да пренесем идеи от него в собствените си жилища, офиси, хотели, търговски центрове и други модерни сгради.

Една от подовите системи на Ню Констракшън Груп предлага ефекти, които в допълнение с безбройните цветови комбинации се харесват особено много на дизайнерите и преобразуват по вълшебен начин обикновения бетон, тънкослойните подови настилки, бетонните подове и стени.

REFLECTOR™ Enhancer представлява фина пудра на алуминиева основа, която се добавя към определен тип прозрачен импрегнатор или покритие, и създава приглушен прозрачен цвят с блещукащи елементи или пъстър матов финиш. Предлага се в 12 уникални цвята, устойчиви на UV.

 

Този ефект не може да бъде постигнат с други продукти !

Погледнете само тези 2 снимки - бихте ли познали, че става въпрос за един и същи под? Дори снимка с най-високата разделителна способност не може да покаже как точно изглежда един такъв под, това е истинска магия!

Той е стандарт за уникалност, а с него един етаж от жилище се покрива само за ден-два!

Подова система REFLECTOR наистина е хитът сред дизайнерите !

REFLECTOR™ Enhancer  е еднакво приложим както за жилищни, така и за търговски, и обществени сгради. Всичко зависи само от Вашето въображение, възможностите са неограничени!

Практически за всеки под:

Търговски центрове, магазини, бутици
Офис сгради
Ресторанти и казина
Фризьорски салони
Учебни заведения
Спортни комплекси
Клиники и медицински обекти


В МОЛ-а пък изглежда неповторим с тези гигантски препокрити листа, които могат да издържат натоварения трафик на клиенти, колички и друга техника.

Фантазията е удивителна за това модерно заведение, една смела крачка към Бъдещето !

Елегантен интериор, трайни настилки с ненадмината издръжливост, лесно полагане и почистване, уникален цветен и светлинен ефект – това са достойнствата на  REFLECTOR™ Enhancer, които могат да впечатлят приятно Вашите гости, клиенти, партньори, пациенти. А конкурентите благородно да завиждат и да се стремят да Ви настигнат и надминат с повече въображение и още ефекти от природата. Без нея животът ни наистина би бил по-еднообразен и скучен!

С настилките  на Ню Констракшън Груп това не може да се случи.

А както казва Айнщайн: ” Не е важно да знаеш всичко, важното е да знаеш къде да го намериш”...


 

 

строителни продукти

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

Декоративни архитектурни настилки

Декоративни архитектурни настилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 1994 - 2011 jilishta Products. All rights reserved.