ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

декоративни настилки

Удивително антични с NCG: Тайната на „състарените“ настилки

Античност, класика, модернизъм – може ли да живеят под един покрив различни стилове и това да бъде същевременно елегантно и функционално съжителство? Да, разбира се, ако всичко е дозирано с финес, въображение, консултирано и поверено на опитни и качествени специалисти.

Класическата холна гарнитура у дома, както и модерни мебели и аксесоари, може да се разположат успешно върху една уникална „антична“ декоративна настилка. Ефектът на „състаряване” и оцветяване на пода се постига с CHEM-STONE™ Reactive Stain /Химически реагираща боя/ от ECS.

Този продукт, предлаган от Ню Констракшън Груп,  именно създава пъстър, неравномерен, полупрозрачен цветен финиш на тънкослойни циментови покрития и обикновен бетон. Върху бяла или сива основа се получават различни цветове, но не познатите ни жълт, кафяв, червен, зелен и т.н., а Антично Жълто, Антично Кафяво, Антично Злато, Антично Кехлибарено.

Процесът на оцветяване е толкова естествен, а крайният ефект на „състарена” настилка е толкова автентичен, че може да си съперничи с натурални продукти като камък, плочи и мрамор!

И това не е алхимизъм - комбинацията от метални соли и слаб киселинен разтвор влиза в контакт и реагира с минералите в бетона. Тази химическа реакция създава уникалния цвят, който не може да се повтори и имитира с други методи за оцветяване

За разлика от познатите бои, CHEM-STONE™ Reactive Stain не е покритие или филмообразуваща боя. Ето защо цветът става неразделна част от повърхността на пода, невъзможно е да се отдели, отлепи или обели, а се износва само при износване на бетонната повърхност.Тези неоспорими достойнства на декоративните архитектурни настилки CHEM-STONE™  ги правят интересни за различни обекти:
          
                              • Жилищни и офисни помещения
                              • МОЛ-ове и търговски обекти
                              • Заведения и хотели
                              • Фризьорски салони, СПА
                              • И много други.

А за феновете на екстравагантния интериор може да се предложат оригинални идеи:
под с „китара“, красив цветен орнамент, геометрични фигури и др.

Както казват античните мъдреци: „Да се задоволяваме с настоящето, но да се стремим към по-добро, защото животът изисква уважение!”

Ако всичко до тук възбуди Вашия интерес и креативност, потърсете NCG - независимо от стила на сградата или ландшафта, винаги ще намерим дизайн и цветова комбинация, които ще се впишат перфектно, ще подсилят визията на вашия проект и ще го направят уникален!

 

 

декоративни настилки

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

Декоративни архитектурни настилки

Декоративни архитектурни настилки

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama