ЖИЛИЩА
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

декоративни настилки - за градината

Екстериорна палитра с NCG

Дали се замисляме колко полезно е за нас да излезем от дома си („Моят дом е моята крепост”!) и да се заредим със свежа енергия и настроение? Да прекосим една красива пътека в градината с ароматни цветя и храсти, да поседнем с удоволствие пред басейна с чаша питие или в двора на любимата си вила...

За това не са необходими много средства, а разумното им инвестиране в един по-различен екстериорен дизайн.

Ню Констракшън Груп предлага Екстериорни Декоративни Архитектурни Тънкослойни Настилки на ECS, които ще решат Вашата дилема за икономично и красиво, здраво и дълготрайно покритие.

Те са устойчиви на соли, замръзване и размръзване, трафик на износване, полагат се бързо и без прах върху съществуваща основа, без досадно къртене и излишни средства, на малка дълбочина до десетина милиметра, а създават усещането за традиционна дълбочина на конвенционален бетонов под и дори с натурално излъчване! Наистина фантастично!

А за красотата им съдете сами по неограничения избор на цветове , шарки и текстуриедна очарователна палитра и много въображение! 

Използват се различни техники и материали.

Ето някои оригинални екстериорни идеи :

Щампован бетон - Лятна кухня
Ако обичате да готвите под открито небе, да организирате градински партита  като лесно и безупречно почистите Вашата разноцветна и здрава настилка с автентично натурално излъчване, това определено може да Ви хареса.


 • Щампован бетон – Тераса
Това ефектно безфугово покритие с дебелина само 6 мм наподобява визуално обикновения щампован бетон, но има толкова предимства! Просто се доверете на уникалния „виновник” TEXTURE-PAVE™, отпуснете се в комфортната градинска мебел и релаксирайте...

 

Пръскана текстура и шаблонен финиш – Частен басейн
Ако не искате да се подхлъзнете около басейна в своето имение или това да се случи на вашите гости, успешно да стигнете до шезлонга и да се порадвате на домашния си любимец, вижте това доказано покритие! Освен 16 шаблона, многобройните цветови комбинации Ви предлагат невероятен избор.


Пръскана текстура, маламашка и щампа – Басейн в хотел
С такава смесена техника на полагане NCG коренно промени „физиономията“ на този басейн като освежи до неузнаваемост зоната около него с цветни овали и контрастни ленти! Сега с удоволствие може да отдъхнете в близката шатра...

и дори да си спестите пътя до морския плаж.

• Химически оцветен бетон - Алея
Тук е постигнат пъстър полупрозрачен цветен ефект на „състарена” настилка, характерен за тази техника. И градинската алея става не по-малко красива от цветята с „античен” цвят по избор, който не може да се отдели, отлепи или обели!

Индивидуално лого  - Паркинг
Тук вече Вашият екстериор може да стане уникален, ако имате фантазия и идея за идентичност!

Екстериорните тънкослойни настилки на NCG просто разбиха на пух и прах господстващата години наред представа за сивия, скучен, замърсен и компрометиран бетон. Опитайте  с тях, няма да съжалявате!

Успехът е заложен не във времето, мястото и обстоятелствата, а в човека!


 

 

декоративни настилки - за градината

 

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

Декоративни архитектурни настилки

Декоративни архитектурни настилки

Декоративни подове

Удивително антични с NCG: Тайната на „състарените “ настилки

Щамповани покрития от бетон

Игри с бетон –
фантазиите на тънкослойните щамповани покрития

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama