ЖИЛИЩА

Ново строителство на жилищна сграда Жилищни сгради с подземни гаражи "Студентски град" Нова жилищна сграда
Жилищни сгради с подземни гаражи "Студентски град" Жилищна сграда с магазини и гаражи - ул. "Гюешево" №73

Ново строителство от Идея Билдингс
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ БЛОГ

« НОВО СТРОИТЕЛСТВОЖилищна сграда с магазини и гаражи "Киевска"

 

Новият проект на строителна компания „Идея Билдингс“ – жилищна сграда с магазини и гаражи „Киевска“, е разположена в  кв.  “Овча купел” - старата част, между ул. „Киевска“ и  ул.  „Паскал Тодоров“.

Старата част на кв. Овча купел е богато озеленена и в нея се спазват специфичните правила и норми на застрояване, съгласно общия устройствен план.

Архитектурният стил на сградата е събразен със заобикалящата го среда, като за целта са използвани класически елементи, но комбинирани така, че да създават модерна визия.

 

IDEA BUILDINGS

Във функционално отношение сградата е предвидена за жилищно строителство с магазини и гаражи, а нивата са усвоени както следва:

На Партерния етаж (кота ± 0.00) са разположени: вход с преддверие към жилищната част, рецепция, 3 магазина, 1 кафе-аперитив, 13 двойни гаража, както и стълбищна клетка с асансьор.

От първи до седми етаж са разположени по 3 тристайни, 3 двустайни и 2 едностайни апартамента, както и стълбищна клетка с асансьор.

Стартиране на строителството на сграда „Киевска“ - Март 2016 г.

Снабдяване на сградата с разрешение за ползване - Март 2018 г.


Квадратурите на апартаментите вижте тук!

 

Как да закупя апартамент в жилищна сграда „Гюешево“?

 

При проявен интерес към някой от обектите в сграда ”Киевска“ се свържете с нас, за да обсъдим вашите желания, възможности и предпочитания. Ние ще ви напътстваме, консултираме и окажем пълна подкрепа  при избор и покупка на апартамент.

Продажната цена на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор (който договор може да се подпише и в съвсем начален етап на строителството) до получаване на разрешение за ползване на сградата.  Това разсрочване не влияе на цената на избрания апартамент, тя остава непроменена от момента на избор до момента на нотариалното прехвърляне собствеността на недвижимият имот от продавача на купувача.

В случай, че имате намерение за покупка на апартамент с кредит, ние ще ви консултираме за най-актуалните оферти на търговските банки и заедно ще обсъдим и изберем най-доброто  кредитно предложение за вашия ипотечен кредит.

 За запитвания и контакти:

„ИДЕЯ БИЛДИНГС“

Гр. София, бул. „Цар Борис III“ №144
Тел.: 0 894 304 306


e-mail: idea.building@gmail.com

www.idea-bg.net

 

« НОВО СТРОИТЕЛСТВО

 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ
     
  Гугъл+ страницата на Жилища Facebook страницата на Жилища

 

 

 

 

НОВИНИ

 

 

 

 

 

 © 1994 - 2019 jilishta Products. All rights reserved. Reklama    Политика на поверителност.