ЖИЛИЩА

НОВО СТРОИТЕЛСТВО - Списание Жилища
НАЙ - ЧЕТЕНИ СТАТИИ
НОВИНИ РЕМОНТИ - ОБЯВИ
БЛОГ ПРОЕКТИ НА КЪЩИ / РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ, ФАСАДИ/

Ваканционни селища

Ваканционно селище “Омая”

Омайна приказка за вълнуваща ваканция

Всички обичаме приказките – заради красотата, вълшебството, неподправените чисти усещания...просто заради самите тях! Точно една такава приказка ни разказва едно удивително  място за отдих от умората на натовареното ни ежедневие – ваканционно селище “Омая”.

Далеч от стандартните ни представи за туристически комплекс, селището се намира в прегръдките на прекрасна, сякаш недокосната от човешко присъствие природа между селата Нова Ловча и Гайтаниново, само на няколко километра от границата ни с Гърция и на 19 км от гр. Гоце Делчев

Сред огромен естествен парк от 500 дка, от който като магически очи надничат две бистри езера, в компанията на причудливи скали, заобиколени от виещи се планински пътеки, се е сякаш сгушил комплекс от 6 приказни къщички.

Неземната тишина е огласяна само от птичи чуруликане – толкова странно е усещането, че очакваш всеки момент от странните къщички да излязат още по-странни обитатели! Но различните с архитектурните си силуети и форми къщи са проектирани от български  архитекти, а в тях могат да отсядат всички почитатели на естественото и природата, отклонили се от обичайната магистрала на стресираното работно ежедневие и търсещи своето местенце за пълноценен релакс.

Къщите са изградени изцяло от естествени материали - основата е камък, конструкцията е дърво, а стените са от глина, дебели над метър. Но обзавеждането е напълно съобразено с предпочитанията на вече поразглезения от достиженията на цивилизацията,  човек - в къщите има бани с всички удобства, подово отопление и камина, ел. радиатори, телевизор, а съвсем скоро ще има дори  интернет.

Една от къщичките е за четирима, друти две са за по трима гости, и още три – за по двама.

Еко-селище “Омая” разполага и с ресторант, съобразен с капацитета комплекса, в който менюто е съставено от изцяло натурални продукти, като се изпълняват и индивидуални желания и поръчки.

А когато гостите се изморят да си почиват, риболов, разходка с лодка, каране на колело и следване на екопътеки са част от развлеченията, на които могат да се отдадат. През летния сезон може да се безделничи по най-приятния начин и край плувния басейн с шезлонги, и бар до него.

Из цялото селище са изградени уникално примамливи кътчета за релакс, потънали сред зеленина, над която се носи вълшебен аромат на цветя и борова гора. А само на 1 час път е гр. Кавала, където планинските прелести могат да се заменят с морски преживявания, а защо не и шопинг-туризъм.

Ако търсите нещо съвсем различно и непознато като емоция, където макар и за кратко да се пренесете в  друго време и свят, сред приказна природа, безкрайно спокойствие и красотата - трябва да посетите еко-селище  “Омая”!
 

Защото там ще ви разкажат една наистина омайна приказка за пълноценна почивка и релакс!

За повече информация и резервации: тел. 0896 645 585


www.omaya-bg.com

 

Добави в Svejo

Bookmark and Share   

 


 

Ваканционни селища 

 

  СТРОИТЕЛНИ ПРОДУКТИ
  НОВО СТРОИТЕЛСТВО
  ОБЗАВЕЖДАНЕ
  ИНТЕРИОР
  ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ
  ИНТЕРИОРНИ ДЕТАЙЛИ
  АРХИТЕКТУРА
  АРХИТЕКТУРНИ ПРОЕКТИ
  ПРОЕКТИ НА КЪЩИ
  ЗА ГРАДИНАТА
  ОТОПЛЕНИЕ
  КАМИНИ

 

 

 

 

Покривни прозорци

Стъклени тухли

Етажерки. Рафтове

Етажерки. Рафтове

Сгъваемо легло - Como

Сгъваемо легло "Como"
80 X 190 см.

Биокамина - стояща

Биокамини

Колони. Капители. Пиластри

Колони. Капители. Пиластри

Дървени градински къщи - цени

Дървени градински къщи

Декоративни полиуретанови греди

Градински мебели

Импрегнатори за дърво

Импрегнатори за дърво

Облицовъчен камък

Облицовъчен декоративен камък

 

 


 


 

Декоративните ниши от гипсокартон

Декоративните ниши - островчета на лукса в интериора

 

 

 

 

© 1994 - 2017 jilishta Products. All rights reserved. Reklama